Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Fara poza
Maseurul
Tehnician maseur ofer: masaj terapeutic, reflexogen si de relaxare la domiciliul clientului
25 RON
Instalare sisteme de securitate, IT si r
Instalare sisteme de securitate, IT si r
Instalam Sisteme de Securitate, IT si Retele - inclusiv studiul, proiectarea si implementarea oricarei cereri de securitate moderna. Protectie perimetrala cu senzori cu fascicule microunde, infrarosii si laser, detectoare de miscare magnetice si mecanice, sisteme de control acces, camere cu vedere pe timp de noapte si de zi, inregistrare video digitala, detectarea si semnalizarea incendiilor, sisteme IT si retele. Sediul firmei si echipa coordonatoare se afla in Bucuresti si avem peste 30 de angajati si parteneri in toata tara ce se ocupa de mentenanta si eventuale probleme tehnice ce pot aparea pe parcurs. Suntem deasemenea si distribuitorii oficiali in Romania a produselor DALLMEIER Electronic.
10 RON / buc
Montam interfoane si videointerfoane
Montam interfoane si videointerfoane
Societate comerciala, presteaza servicii de instalare modificare si intretinere interfoane si videointerfoane, PROFESIONALE, LA CELE MAI BINE PRETURI. Echipe tehnice formate din personal calificat va stau la dispozitie Tel: 0723.331.185
250 RON
Montam alarme
Montam alarme
Societate comerciala, licentiata de I.G.P.R. , presteaza servicii de instalare, modificare si intretinere sisteme de antiefractie, PROFESIONALE, LA CELE MAI BUNE PRETURI . Echipe tehnice formate din personal calificat va stau la dispozitie. Tel: 0723.331.185
250 RON
Fara poza
Tehnoredactari
Realizăm lucrari de licență/disertații în următoarele domenii: Agronomie, A.P., Arte, Asistenta sociala,Biologie, Chimie,Comert, Comunicare, Criminologie,Drept, Economie, Ecologie, Educatie fizica,Filosofie, Farmacie, Finante-Banci, Geografie, Farmacie, Igiena alimentara, Istorie, Jurnalism, Litere-Limba engleză, Limba romana, L.M.A., Management, Marketing, Medicina,Pedagogie,Psihologie, Relatii publice,SNSPA,Sociologie,cu note de subsol, bibliografie, concluzii, etc., NEPLAGIATE, ORIGINALE. Lucrarile se verifica antiplagiat. REALIZĂM PORTOFOLII PSIHOPEDAGOGIE si lucrări pentru medicina si sanitar - referate, portofolii, atestate PROIECTE PT CERTIFICAREA COMPETENȚELOR PROFESIONALE (cu slide-uri incluse) -STUDII DE CAZ PRETURI AVANTAJOASE.
400 RON
Formatii nunti Bucuresti - Muzica nunta
Formatii nunti Bucuresti - Muzica nunta
Formatia Nicu Band Show - este alegerea ideala pentru orice eveniment deosebit din viata dumneavoastra cum ar fi : nunta,botez,mese festive,onomastici,mese de protocol,prezentari etc.punem accentul pe Seriozitate, Profesionalism si Experienta in domeniul muzical. Cu un repertoriu bogat si variat, noi aducem buna dispozitie şi veselie în sufletul celor care ne ascultă.Punem la dispozitia dumneavoastra:masina de fum,masina de baloane,schela de lumini si nu in ultimul rand prezenta noastra impecabila ceea ce definesc un show de zile mari.Contact direct cu formatia la tel. 0723689527 pentru vizionari si alte informatii puteti accesa situl formatiei.
1.350 EUR / buc
Inchiriez camion abroll-kipper
Inchiriez camion abroll-kipper
Inchiriez camion abroll-kipper Pentru mai multe detalii va rog sa nu ezitati sa ma contactati la numarul de tel: 0730 023 999 sau la sediul nostru din Sos. Bucuresti- Targoviste, nr 201, Mogosoaia, Ilfov
1 RON
Colectare fier vechi, deseuri
Colectare fier vechi, deseuri
SC Donlux Construct SRL, firma specializata in colectarea de materiale reciclabile, cumparam deseuri, fier vechi, tabla, si deseuri neferoase. Achizitionam utilaje casate, defecte sau scoase din uz. Dezafectam hale, depozite, centrale termice, agromecuri in toata tara. Asiguram transport, debitare - taiere, incarcare. Oferim pretul pietei in functie de cotatia la bursa. Pentru mai multe detalii va rog sa nu ezitati sa ma contactati la numarul de tel: 0730 023 999 sau la sediul nostru din Sos. Bucuresti- Targoviste, nr 201, Mogosoaia, Ilfov
1 RON
Fotografii magnetice
Fotografii magnetice
Transforma-ti poza preferata intr-un magnet de frigider, sau in foto magnetica! Magnetzel iti transforma pozele preferate intr-un cadou pentru persoanele dragi! Poti alege intre rame foto, ceas de birou sau de perete, suport de pixuri, mouse pad, rama-cub cristal, breloc pentru chei! Cu siguranta acest cadou transmite gandurile si sentimentele tale, iar el va fi pastrat si admirat cu orice ocazie! Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina noastra Facebook: Magnetzel, sau la numarul de telefon: 0724 878 756 .
5 RON
Fara poza
Service electonica, PC , leptop
Service electonica, PC , leptop, recuperare date hard-disk formatat, devirusare, cablare reteele, service tv lcd, service monitoare
50 RON / buc
Servicii Profesionale SEO
Servicii Profesionale SEO
Doresti ca afacerea ta sa fie cat mai cunoscuta si sa-ti cresti vanzarile? Avem cea mai buna solutie pentru tine! Oferim servicii profesionale de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO). Garantam prima pagina in google sau nu platesti NIMIC! Pentru mai multe informatii ne poti suna la 0728 040 195.
Fara poza
îngrijitoare pentru bătrani (carer)...
Se caută îngrijitoare pentru bătrani (carer) în Marea Britanie Fără comision Contract de muncă direct cu angajatorul din U.K. Cazarea asigurată contra cost după plata salariului Mașină de serviciu pentru persoanele cu carnet de conducere RESPONSABILITĂȚI : se ocupă în principal cu asigurarea confortului bătranului asistat, • asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor acestuia, • acordarea ingrijirilor igienice (imbaiere) • mobilizarea si transportul, • supravegherea starii de sanatate, • respectarea si aplicarea prescriptiilor medicale, • gestionarea resurselor alocate, • asigurarea conditiilor igienico-sanitare, • completarea fisei de ingrijire a persoanei asistate etc. CERINȚE : Cunoștințe de limba engleză minim conversațional Carnet de conducere cat B constituie un avantaj Cazier Judiciar curat Clinic sanatoase atat fizic cat si psihic Pentru informații Daniel 0770785609 sau email carerukro@yahoo.co.uk
Cadastru Ilfov si Bucuresti
Cadastru Ilfov si Bucuresti
Ofer servicii de cadastru si intabulare in cartea funciara pentru: -terenuri cu sau fara constructii, -apartamente, -alipire-dezlipire, -actualizari constructii, -trasare si materializare limite imobile si constructii, -intocmire planuri de situatie. Execut lucrarile cu maxima seriozitate!
100 RON
Studii geotehnice - 400 Ron
Studii geotehnice - 400 Ron
Reprezinta documentatia geotehnica de baza necesara proiectarii oricarei constructii, fiind parte componenta a documentatiei tehnice necesara autorizarii executarii lucrarilor de construire, conform Legii nr. 50/29.07.1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructie. Scopul investigarii geotehnice il constituie furnizarea informatiilor necesare unei proiectari corespunzatoare si economice a lucrarilor de constructii.
400 RON
Instalari aparate aer conditionat
Instalari aparate aer conditionat
Instalam orice tip de aparat de aer conditionat. Oferim servicii de mentenanta si service, totul doar la un telefon distanta. Asiguram incarcare cu freon, demontare si remontare aparate aer conditionat
Portrete si caricaturi
Portrete si caricaturi
Realizez la comanda caricaturi amuzante dar si portrete clasice, in orice format, cu diverse accesorii, mesaje si dedicatii, color sau alb-negru. Nu ezita si profita de aceasta ocazie!Garantat! Calitate artistica deosebita la pret minim!Vizitati siteul pentru mai multe detalii.
100 RON / buc
Cadastru si intabulare, trasari, dezmemb
Cadastru si intabulare, trasari, dezmemb
Echipa profesionista de ingineri, va sta la dispozitie oferindu-va servicii profesionale de Cadastru si Intabulare realizate rapid, eficient si la preturi avantajoase. Onorarii incepand de la: Apartamente (300 Ron), Terenuri, cu sau fara constructii (700 Ron) Actualizari, Apartamentari, Alipiri si Dezmembrari, Studii Topografice, Avize tehnice pentru numar postal. Masuratorile se efectueaza cu GPS de inalta precizie, utilizand tehnologia NTRIP (Networked Transport of RTCM via Internet Protocol) al serviciul ROMPOS-RTK si cu statii totale de ultima generatie. Onorariile sunt calculate pentru fiecare proiect in parte, in functie de complexitatea si specificul lucrarii.
50 RON / buc
Administrare de personal
Administrare de personal
Total Contabilitate va ofera servicii de administrare personal pentru companiile aflate in zona Bucuresti - Ilfov. Daca ai peste 10 angajati cere o oferta personalizata. Pentru oferte si informatii sunati acum la numarul afisat sau scrieti-ne la adresa de e-mail si un specialist Total Contabilitate va va contacta in cel mai scurt timp posibil.
35 RON
Fara poza
Consultanta obtinere formular a1
Oferim servicii de obtinere a formularului Portabil A1,pentru societatile care detaseaza personal in tarile din U.E.
200 EUR
Evaluare Imobile si Bunuri Mobile
Evaluare Imobile si Bunuri Mobile
Echipa de evaluatori autorizati ANEVAR, intocmim rapoarte de evaluare pentru imobile (apartamente , case , vile , spatii comerciale , etc.) si bunuri mobile (autoturisme , autoutilitare , utilaje , etc.) in vederea vanzarii sau cumpararii , stabilirii cotei de impozitare , inregistrare in contabilitate si raportari financiare , partaj voluntar , dosare de emigrare , etc. Raportul de evaluare este realizat conform legislatiei in vigoare si a standardelor ANEVAR.
400 RON
Pagina 1 din 3    1 2 3 Urmatoare