Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Mobila la comanda tamplarie
Mobila la comanda tamplarie
Tamplarie din lemn masiv, prefabricate, polimetacrilat, sticla, metal. Usi si ferestre din lemn stratificat, scari interioare,case, acoperisuri, foisoare, pergole,mansarde, balcoane si terase,mobilier din lemn masiv in stil rustic si modern, pal melaminat si furniruit, mdf lacuit, mdf melaminat, mdf furniruit, panel furniruit, in orice forma(curburi )si culoare pentru orice tip de spatiu. Punem in aplicare cele mai ciudate idei. Adaptam mobilierul, spatiului dumneavoastra in functie de necesitati Amenajari interioare si exterioare de inalta clasa, decoruri pentru cinematografie si televiziuni, standuri de prezentere pentru targuri si expozitii. Lucram cu materiale de calitate superioara iar finisajele sunt de inalta clasa. Calitatea ne reprezinta!
Curetenie la tine acasa
Curetenie la tine acasa
Nu ai timp de facut curat esti ocupat//a tot timpul eu sunt solutia oriunde,oricand la tine acasa sau la birou .Pentru mai multe informatii vorbim la telefon.
300 RON / zi
Fara poza
îngrijitoare pentru bătrani (carer)...
Se caută îngrijitoare pentru bătrani (carer) în Marea Britanie Fără comision Contract de muncă direct cu angajatorul din U.K. Cazarea asigurată contra cost după plata salariului Mașină de serviciu pentru persoanele cu carnet de conducere RESPONSABILITĂȚI : se ocupă în principal cu asigurarea confortului bătranului asistat, • asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor acestuia, • acordarea ingrijirilor igienice (imbaiere) • mobilizarea si transportul, • supravegherea starii de sanatate, • respectarea si aplicarea prescriptiilor medicale, • gestionarea resurselor alocate, • asigurarea conditiilor igienico-sanitare, • completarea fisei de ingrijire a persoanei asistate etc. CERINȚE : Cunoștințe de limba engleză minim conversațional Carnet de conducere cat B constituie un avantaj Cazier Judiciar curat Clinic sanatoase atat fizic cat si psihic Pentru informații Daniel 0770785609 sau email carerukro@yahoo.co.uk
Jocuri de artificii profesionale, CDB Ev
Jocuri de artificii profesionale, CDB Ev
Artificii CDB Events organizeaza evenimente pirotehnice, pentru orice tip de festivitati si ocazii speciale din viata dumneavoastra . Va putem oferi urmatoarele servicii: • JOCURI DE ARTIFICII EXTERIOR • JOCURI DE ARTIFICII INTERIOR • FUM GREU (GHEATA CARBONICA ) • GHEATA CARBONICA PENTRU BAUTURI • PORUMBEI ALBI PENTRU BISERICA • SCRIS PIROTEHNIC • LUMINI SCENA • JERBE DANSUL MIRILOR • CONFETII • INCHIRIERI LIMUZINE In dorinta de a oferi spectacole deosebite pe cer, pentru Dumneavoastra! Echipa noastra de profesionisti, ofera SIGURANTA si CALITATE !
1 RON
Deschidere curs frigotehnist
Deschidere curs frigotehnist
Centrul de Calificare Level Up Learning, si in colaboare cu Fundatia pentru Formare Profesionala si Invatamant Preuniversitar Viitor organizeaza cursuri de calificare, specializare si perfectionare adresate adultilor. Fundatia FPIP Viitor are o experienta de peste zece ani in in formarea si pregatirea resurselor umane ce activeaza in domenii diverse de activitate profesionala. FPIP Viitor are sediul central in Brasov si centre regionale in Bucuresti, Cluj-Napoca, Covasna, Sibiu si Bistrita. Centrul regional Bucuresti este administrat de firma Level Up Learning. DESCRIERE CURS Denumire program: Frigotehnist Cod C. O. R. / N. C. : 7233.2.1 Durata: 5 luni Acreditat: Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei Modalitate plata: in rate Pret: 950 lei. COMPETENTE DOBANDITE: 1. Comunicarea interactiva la locul de munca 2. Lucrul in echipa 3. Aplicarea normelor igienico - sanitar - veterinare si de protectie a mediului 4. Aplicarea NPM si NPSI 5. Planificarea activitatii proprii 6. Asigurarea cu materiale, piese de schimb, AMC-uri si echipamente specifice 7. Diagnosticarea deficientelor de functionare a instalatiei frigorifice 8. Intocmirea documentelor specifice 9. Intretinerea curenta a instalatiei frigorifice 10. Punerea / scoaterea in / din functiune a instalatiei frigorifice 11. Remedierea defectiunilor uzuale ale instalatiei frigotehnice 12. Supravegherea instalatiei frigorifice Beneficii si oportunitati: Recunoastere profesionala a certificatului obtinut si in afara teritoriului Romaniei, conform legislatiei in vigoare (OUG 129/2000 Republicata). Certificatul eliberat va fi insotit de un supliment descriptiv in care se regasesc unitatile de competenta specifice cursului. Pentru informatii suplimentare si inscrieri : 0765 973 291
950 RON
Deschidere curs Instalator pentru sistem
Deschidere curs Instalator pentru sistem
Level Up Learning in colaboare cu Fundatia pentru Formare Profesionala si Invatamant Preuniversitar Viitor organizeaza in Bucuresti cursul de Instalator pentru sisteme fotovoltaice solare. Cod C. O. R. / N. C. : 741103 Durata: 5 luni Acreditat: Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei Pret: 750 lei Modalitate plata: in rate Conditii de acces: Calificare in domeniul electric sau electromecanic* *Calificare de nivel II - electrician sau electromecanic, de nivel III – tehnician, sau nivel IV – maistru. Cursul de specializare Instalator pentru sisteme fotovoltaice solare ofera participantilor posibilitatea de a-si dezvolta abilitatile si cunostintele cu privire la teoria de baza in domeniul solar si electric, cu privire la sisteme, componente, proiectare, instalare, punere in functiune si predarea unui sistem PV la scara mica, inclusiv depanare și intreținere. Cursul este structurat in sedinte de teorie si sedinte de practica. Prima parte descrie cunostintele necesare pentru a inţelege teoria din spatele sistemelor PV, regulamentele aferente, cerintele de siguranţa, de instalare si testare. A doua parte se refera la abilitatile practice ce trebuie dobandite in vederea instalarii si testarii, activitate desfasurta in atelier special dotat cu echipamentele necesare. Module: Modul 1 Activități cu caracter permanent derulate într-un șantier de construcții Modul 2 Sisteme fotovoltaice Modul 3 Structura suport a sistemelor fotovoltaice Modul 4 Conectarea componentelor si stemelor fotovoltaice Modul 5 Întreținerea și repararea sistemelor fotovoltaice Competente dobandite: 1. Organizarea locului de muncă 2. Aplicarea prevederilor legale referitoare la sănătatea și securitatea în muncă și în domeniul situațiilor de urgență 3. Aplicarea normelor de protecția mediului 4. Asigurarea calității lucrarilor executate 5. Întreținerea echipamentelor de lucru 6. Asigurarea materialelor pentru lucrările de construcții 7. Instalarea modulelor fotovoltaice 8. Montarea structurii suport a sistemelor fotovoltaice 9. Realizarea conexiunilor electrice între componentele sistemelor fotovoltaice 10. Asigurarea mentenanței sistemelor fotovoltaice Beneficii si oportunitati: Recunoastere profesionala a certificatului obtinut si in afara teritoriului Romaniei, conform legislatiei in vigoare (OUG 129/2000 Republicata). Certificatul eliberat va fi insotit de un supliment descriptiv in care se regasesc unitatile de competenta specifice cursului. Pentru informatii suplimentare si inscrieri : 0765 973 291.
750 RON
Transport peresoane Craiova-Franta
Transport peresoane Craiova-Franta
REZERVARI la : 0756833674 , 0762280240 , 0332566255 Transport persoane in Franța : Strasbourg,Reims,Metz,Nancy,Paris,Lille,Lyon,Dijon,Bordeaux,Nantes, Angers,Rennes,Troyes,Besancon,Marseille,Chartes,Orleans,Langres,Le Mans,Mulhouse. Este tara cea mai vizitată țară din lume. Are tot ceea ce-ți poți dori de la o vacanță: un oraș extraordinar cum este Parisul, plaje frumoase datorită prezenței sale pe coasta Mării Mediterane, a Oceanului Atlantic, a Golfului Biscaya și a Canalului Mânecii, mai multe monumente decât orice altă țară de pe mapamond, peisaje încântătoare, decoruri montane incredibile. PLECARI din: Slobozia,Calarasi,Bucuresti,Giurgiu, Targoviste,Pitesti,Ramnicu Valcea,Tulcea,Galati,Braila,Buzau,Ploiesti,Tecuci,Focsani,Ramnicu Sarat, Targu Neamt,Piatra Neamt,Bicaz,Gheorgheni,Toplita,Reghin,Targu Mures,Turda,Roman,Bacau,Onesti, Moinesti,Comanesti,Targu Ocna,Brasov,Fagaras,Sighisoara,Medias,Blaj,Sibiu,Sebes,Alba Iulia,Aiud, Constanta,Medgidia,Cernavoda,Fetesti,Falticeni,Gura Humorului,Campulung,Vatra Dornei,Bistrita,Dej, Beclean,Gherla,Cluj,Huedin,Oradea,Dorohoi,Botosani,Radauti,Suceava,Barlad,Vaslui,Iasi,Pascani,Harlau
130 EUR
Covor piatră naturală pe baz&#...
Covor piatră naturală pe baz&#...
Covor de piatră naturală pe bază de resini cu o rezistentă nemaipomenită, beton amprentat, pardoseli elicopterizate industriale, rampe anti derapante righizate si răsini epoxidice . Contact: 0040751923752.
1 RON
Transport Orice Marfa Non Stop 3.5T
Transport Orice Marfa Non Stop 3.5T
Transport Orice Fel De Marfa Oriunde In Tara Non STOP ! Orice ! Oricand ! Oriunde ! Masina Este Iveco Daily Acoperit Cu Prelata Si Are Urmatoarele Dimensiuni : ~Lungime 4.5M~ ~Inaltime 2.30 M~ ~ Latime 2.15 M ~ *** 0730 374 633 *** Pretul Se Face La Telefon In Functie De Greutatea Marfii Transportate Si DISTANTA !
1 RON / km
CarpatoDesign - firma de web design
CarpatoDesign - firma de web design
CarpatoDesign este o agentie de dezvoltare si design web care se bazeaza pe calitate, inovatie & viteza. Folosim cele mai avansate si inovative tehnologii pentru a ne face clientii multumiti. Ne mandrim cu o mare etica a muncii in domeniu, integritate si rezultate finale care au multumit toti clientii nostrii. De-a lungul anilor, CarpatoDesign a reusit sa creeze modele uimitoare de website-uri, povesti de succes si strategii de marketing foarte eficiente.
100 USD
Cadastru Ilfov si Bucuresti
Cadastru Ilfov si Bucuresti
Ofer servicii de cadastru si intabulare in cartea funciara pentru: -terenuri cu sau fara constructii, -apartamente, -alipire-dezlipire, -actualizari constructii, -trasare si materializare limite imobile si constructii, -intocmire planuri de situatie. Execut lucrarile cu maxima seriozitate!
100 RON
Filmari & Foto evenimente (Macara video)
Filmari & Foto evenimente (Macara video)
Starvideo va ofera servicii Video & Foto profesionale pentru Nunta, Botez & diferite evenimente! Pentru oferta de pret & portofoliu va rugam se ne contactati telefonic: 0765.755.296 .
1.500 RON
Studii geotehnice - 400 Ron
Studii geotehnice - 400 Ron
Reprezinta documentatia geotehnica de baza necesara proiectarii oricarei constructii, fiind parte componenta a documentatiei tehnice necesara autorizarii executarii lucrarilor de construire, conform Legii nr. 50/29.07.1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructie. Scopul investigarii geotehnice il constituie furnizarea informatiilor necesare unei proiectari corespunzatoare si economice a lucrarilor de constructii.
400 RON
Fara poza
Oferta!! Reparatii GSM telefoane
Schimbam/Inlocuim/Montam/Reconditionam Sticla/Geam protectie ,Rama Samsung Galaxy S3/S4/S5; Note1/Note2/Note3: -Sticla Galaxy S3 =100 -Sticla Galaxy S3 mini=100 -Sticla Galaxy S4=100lei -Sticla Galaxy S4 mini=100lei -Sticla Galaxy S4 + Rama=160lei -Sticla Galaxy S5 =180lei -Sticla Note 1 =130lei -Sticla Note 2 =150lei -Sticla Note 3 =200lei Schimbarea sticlei/geam de protectie se face profesional prin lipirea cu gel Loca Glue a sticlei pe toata suprafata display-ului, procedeu ca in fabrica; Sticla sparta se separa prin incalzire si dezlipire , apoi se curata display-ul pentru a se atasa sticla noua; Service gsm SIR Militari stand P95 tel 0723699990
100 RON / buc
Instalari aparate aer conditionat
Instalari aparate aer conditionat
Instalam orice tip de aparat de aer conditionat. Oferim servicii de mentenanta si service, totul doar la un telefon distanta. Asiguram incarcare cu freon, demontare si remontare aparate aer conditionat
Montaj mobilier
Montaj mobilier
Oferim servicii de inalta calitate pentru montaj de mobilier (living, dormitoare, bucatarii) , indiferent de producator, la preturi adaptate in functie de complexitatea montajelor si bugetul clientilor. Acest serviciu se efectueaza cu profesionisti cu o inalta calificare si la o calitate ireprosabila.
Transport mobilier si bagaje
Transport mobilier si bagaje
Transport mobila la cele mai mici preturi de pe piata incepand cu 120 lei fara manipulare. Daca aveti nevoie de personal calificat pentru a va manipula mobila, bagajele , va putem ajuta, cu preturi care incep de la 50 lei /h de persoana .Avem in fiecare echipa de mutare 1 meserias dotat cu sculele necesare pentru demontarea- remontarea mobilierului la cererea expresa a clientului. . Tot ce va ramane de facut este sa dati un telefon...De restul ne ocupam noi!
Transport masini Anglia Romania
Transport masini Anglia Romania
Sc Serboro SRL firma de transport international, efectueaza saptamanal transport autoturisme, vanuri, rulote, motociclete, scutere pe ruta UK-Romania si Romania-Belgia-UK pe trailere de 8/ 9 auto. Oferim asigurare pe toata durata calatoriei, CMR semnat si stampilat, contract de prestari servicii. Preturi avantajoase si seriozitate. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon • RO: 0751 359 531 / • UK: 0750 126 1816
Portrete si caricaturi
Portrete si caricaturi
Realizez la comanda caricaturi amuzante dar si portrete clasice, in orice format, cu diverse accesorii, mesaje si dedicatii, color sau alb-negru. Nu ezita si profita de aceasta ocazie!Garantat! Calitate artistica deosebita la pret minim!Vizitati siteul pentru mai multe detalii.
100 RON / buc
Magazie Lemn
Magazie Lemn
Construiesc magazii lemn sau Bca de orice dimensiune ,pentru mai multe detalii vorbim la telefon sau msj aici.Preturile sunt discutabile
700 RON / buc
Pagina 10 din 12   Anterioara 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Urmatoare