Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Statie de betoane mobila Simi bsa 60gls
Statie de betoane mobila Simi bsa 60gls
Statie de betoane mobila Simi BSA 60GLS, stoc! Mixer beton tip Ring Pan SIMI MBV 1,50mc/1,00mc – 60mc/h. Capacitate totala pt agregate : 4 compartimente x 10mc – 40mc; Incarcare maxima a cantarului agregate – 2500kg; Capacitate alimentare ciment prin snec – 45t/h Incarcarea maxima a cantarului de ciment – 600kg; Alimentare cu apa la presiune 4-6 bar pe conducta DN50; Energie electrica necesara: 85kw; / 380V/50hz; Timp de mixare: conform DIN 1045 : 30secunde; - poate fi marit intre 30-180 secunde. Precizia dozarii: conform DIN 1045 (EN206) garantata pt fiecare component. Dozarea, depozitarea si instrumentele de masurare sunt concepute pt materiale cu dimensiuni de max. 32mm. Autorav Romania
2.000 EUR / buc
Fara poza
Analiza de risc la securitate fizica
1) Adoptarea masurilor de securitate a obiectivelor, bunurilor si valorilor prevazute de lege se realizează pe baza unei analize de risc la securitate fizică. 2) Configurația sistemelor de protecție mecanofizice și de alarmare împotriva efracției se stabilește în baza Analizei de risc la securitate fizică și a cerințelor minimale de securitate. 3) Sunt supuse avizării poliției proiectele sistemelor de alarmare destinate următoarelor categorii de obiective: - unități de interes strategic și obiective apartinând infrastructurilor critice; - unități sau instituții de interes public; - instituții de creditare, unități poștale, puncte de schimb valutar, case de amanet, unități profilate pe activități cu bijuterii din metale sau pietre prețioase; - magazine de arme și muniții; - stații de comercializare a carburanților/combustibililor; - săli de exploatare a jocurilor de noroc; - centre de procesare; - casierii furnizori și servicii de utilități; - casierii furnizori și servicii de utilități, puncte de colectare ori de depozitare numerar cu plafon de peste 10.000 euro sau echivalent; - depozite în care se află bunuri cu o valoare mai mare de 10.000 euro sau echivalent. Doriți să deschideți sau deja dețineți un punct de schimb valutar? Doriți să deschideți sau deja dețineți o casă de amanet? Doriți să deschideți sau deja dețineți un magazin de bijuterii din metale sau pietre preţioase? Doriți să deschideți sau deja dețineți o sală de exploatare a jocurilor de noroc? Doriți să deschideți sau deja dețineți un depozit de bunuri? Doriți să începeți sau deja aveți o afacere de interes public? Aveți nevoie de Analiza de risc la securitate fizică pentru toate obiectivele de mai sus. Sunați-mă. Evaluator de risc la securitate fizica: 0741.489.130 Termenul de realizare a Analizei de risc la securitate fizică poate oscila între 3 și 15 zile și poate fi influențat de mai multe criterii. IN CONCLUZIE: categoriile de obiective de mai sus sunt obligate să-și protejeze bunurile și valorile, dar numai după efectuarea și pe baza Analizei de risc la securitate fizică efectuată exclusiv de către un evaluator de risc la securitate fizică autorizat de către Poliția Română și înscris în Registrul Național al Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizică.
Autocare de inchiriat
Autocare de inchiriat
Va oferim spre inchiriere o gama larga de autocare si microbuze pentru deplasari in tara si strainatate, transfer aeroport - hotel, hotel - aeroport, tur de oras. Punem la dispozitia grupurilor organizate oricare dintre autovehiculele noastre pentru transport intern sau orice destinatie din Europa.
4 RON / km
Evaluator imobiliar membru ANEVAR
Evaluator imobiliar membru ANEVAR
Evaluator imobiliar membru ANEVAR efectuez evaluari si expertize imobiliare pentru: apartamente, case, vile, terenuri, pensiuni, constructii industriale, evaluari pentru impozitare. Doar Bucuresti si Ilfov . Telefon: 0752411095 .
1 RON
Corturi albe pentru evenimentul tau !
Corturi albe pentru evenimentul tau !
CORTURI ALBE PENTRU EVENIMENTUL TAU DE NEUITAT! Inchiriem corturi albe pentru diverse evenimente: - Nunta; - Botez; - Zile de nastere; - Evenimente; - Targuri; - Baluri; Pentru rezervari va asteptam la tel: 0722.281.744; 0762.466.365 ;0723.720.041 Corturile sunt complet utilate si dotate cu toata logistica necesara: - podea, drapaj, scaune (plastic/Chiavari albe si aurii), mese, candelabre, vesela, lumini ambientale, mocheta, vaze, fete de masa, funde. Dimensiunile disponibile: Cort: Latime x Lungime x Inaltime 4 x 10 x 2 5 x 7 x 2 hexagonal 8 x 66 x 2,7 15 x 40 x 3 Pretul este intre 50-65 lei/persoana si poate varia in functie de preferintele dumneavostra. Evenimentul mult asteptat desfasurat intr-un cadru de basm, poate fi o poveste de spus peste ani ! Va asteptam la numerele de telefon afisate pentru mai multe informatii.
50 RON
Electrician Bucuresti,inter ventii rapid...
Electrician Bucuresti,inter ventii rapid...
Electrician autorizat ANRE, cu o experienta de peste 20 de ani in instalatiile electrice; Repar defectiunile din instalatia electrica; Electrician specializat în interventii de natura electrica cu 23 ani experienta în domeniu. -execut lucrari de reparare sau modernizare tablou electric de sigurante. -reparare sau înlocuire circuite defecte de iluminat si prize. Montez tablouri electrice de apartament, manopera 130 lei / buc. Montez corpuri de iluminat, manopera 25-50 lei /buc. Montez prize, manopera 7 lei/buc. Montez termostate ambient, manopera 80 lei / buc. Montez, protectii aparatura electrica impotriva tensiunilor accidental aparute Revizii la instalatia electrica Deplasare gratuita Tel 0740983312 si WhatsApp Tel 0761659194
1 RON
Inchirieri corturi evenimente
Inchirieri corturi evenimente
Evenimentul mult visat este acum mult mai simplu de realizat! Evenimente corturi inchiriere va pune la dispozitie cele mai bune servicii, calitate, promptitudine si profesionalism. Noi va oferim cele mai bune oferte si suntem gata sa contribuim la indeplinirea dorintelor dumneavoastra! Contractarile pentru sezonul de nunti 2017 sunt in curs, iar pentru lunile Mai-Iunie 20% reducere!!! Facebook: Evenimente Corturi Inchiriere Telefon: 0769434553 .
10 EUR
Renovari Apartamente Amenajari Magazine
Renovari Apartamente Amenajari Magazine
Suntem o echipa tânara cu experienta în toata gama de amenajari interioare si exterioare. Fie ca e vorba de mici renovari sau lucrari complexe de design, amenajari si executie, îti stam cu placere la dispozitie la orice ora cu echipele noastre de muncitori calificati. Echipa noastra executa servicii complete de amenajari interioare si exterioare, design, renovari si reparatii, finisaje pentru apartamente, case, vile, spatii comerciale, birouri, instalatii electrice, termice si sanitare, precum si servicii de mentenanta. Amenajari interioare – finisaje, renovari, tencuieli interioare, zugraveli, placari pereti si plafoane gips-carton (rigips), placari gresie si faianta, parchet, izolatii fonice si termice, montat usi, executie mobilier, servicii de design etc.
1 RON
Acum poti inchiria un Clio la 16E/zi
Acum poti inchiria un Clio la 16E/zi
Profitati acum de promotiile Optimus AutoClass! Puteti inchiria o masina la cele mai bune preturi! Venim in intampinarea clientilor cu preturi speciale si cu servicii de Rent a Car la cele mai inalte standarde. Pentru noi, clientul este pe primul loc, este cel mai important. Si de aceea oferim promotii pentru inchirieri auto pe termen scurt, mediu si lung. Astfel, in functie de perioada de inchiriere si clasa masinii, puteti beneficia de reduceri de pret si discounturi.
16 EUR / zi
Pagina 12 din 12   Anterioara 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12