Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Reconditionare pardoseli
Reconditionare pardoseli
Compania PARDEX specializata in slefuirea, reconditionarea pardoselilor industriale din beton si a pardoselilor din marmura, granit, mozaic; ofera solutii tehnice personalizate cu tehnologie performanta . Telefon: 0722777777 .
1 RON
DJ Sonorizare Evenimente Nunta Botez Pet
DJ Sonorizare Evenimente Nunta Botez Pet
Cunoscator, pasionat cu experienta, asigur reusita petrecerii, in functie de varsta si preferintele Dvs. Dotat cu echipamente profesionale, aduc sunet si culoare evenimentului . Preturile incep de la 600 lei in functie de eveniment si le vom stabilii de comun acord. ” PRETURILE MARI NU GARANTEAZA TOTDEAUNA CALITATEA ” Muzical al Dumneavoastra… DJ Sorin O722533503 (facebook: DJ Sorin Campina) P.S. Oferta este valabila pentru tot judetul Prahova si imprejurimi.
1 RON / zi
Fara poza
Execut lucrarii de interior
Particular execut lucrarii de interior zugraveli, rigips,gresie,faianta etc.
10 RON / mp
Electrician Bucuresti,inter ventii rapid...
Electrician Bucuresti,inter ventii rapid...
Electrician autorizat ANRE, cu o experienta de peste 20 de ani in instalatiile electrice; Repar defectiunile din instalatia electrica; Electrician specializat în interventii de natura electrica cu 23 ani experienta în domeniu. -execut lucrari de reparare sau modernizare tablou electric de sigurante. -reparare sau înlocuire circuite defecte de iluminat si prize. Montez tablouri electrice de apartament, manopera 130 lei / buc. Montez corpuri de iluminat, manopera 25-50 lei /buc. Montez prize, manopera 7 lei/buc. Montez termostate ambient, manopera 80 lei / buc. Montez, protectii aparatura electrica impotriva tensiunilor accidental aparute Revizii la instalatia electrica Deplasare gratuita Tel 0740983312 si WhatsApp Tel 0761659194
1 RON
Traducator Autorizat Limba Italiana
Traducator Autorizat Limba Italiana
Traducator autorizat efectuez traduceri din/in limba italiana in domeniile: juridic, comercial, bancar, economic, financiar-contabil, administrativ, tehnic si nu numai. Experienta, seriozitate, livrare la termen. Tarif: 10 Ron/pagina + reducere 5% pentru comenzile trimise din site. Anunt valabil in toata Romania.
10 RON / buc
Fara poza
Consilier pentru dezvoltare personala
Vrei sa ai un copil optimist, puternic, care are incredere in el, care sta bine cu gestionarea timpului, cu gestionarea emotiilor? Vrei sa te conectezi cu copilul tau si sa ii intelegi momentele de furie? Vrei sa intelegi ce se ascunde in spatele minciunilor si care sunt motivatiile acestora? Vrei sa afli cine esti si cum sa-ti imbunatatesti viata? “Cel mai important este nu ceea ce oferim oamenilor ci ceea ce trezim in ei!”. Consilier pentru dezvoltare personala iti ofer cheia pentru o viata mai buna!
60 RON / ora
Case pe structura de lemn
Case pe structura de lemn
Prohaus Cluj construieste case din lemn, case pe structura din lemn, case din lemn ieftine, case din lemn la cheie, amenajari interioare.
200 EUR
Detectare, semnalizare si avertizare inc
Detectare, semnalizare si avertizare inc
Comercializare,montaj si mentenanta instalatie de detectare, semnalizare si avertizare incendiu.
Tractari auto platforma slep non stop
Tractari auto platforma slep non stop
Servicii complete de tractari auto NON-STOP 3 Autospeciale dotate cu trolii Soferi experimentati pregatiti sa faca fata oricarei situatii Tractari auto - autoturisme Posibilitate transport 2 auto,la cel de-al doilea pretul este la jumatate Tractari auto - autoutilitare TRACTARI AUTO BULGARIA Cunoastem Bulgaria(Byala,Veliko Tarnovo,Varna,Sofia,Shumen,Plodviv,Pleven) Transport auto - autoturisme pe platforma Remorcari auto - autovehicule Transport autoturisme noi, second hand sau avariate din si in Bulgaria si in toata Romania Transport auto pe trailer DEPLASARE ORINDE IN ROMANIA SI BULGARIA LOCALITATEA DE PLECARE – GIURGIU TARIFE INCEPAND DE LA 1 leu / km in functie de KM PARCURSI. 0765936405 SAU 0769333150
1 EUR
Ofer transport intern si international
Ofer transport intern si international
ofer transport marfa intern si international , masina mercedes sprinter cu prelata,pret 1,5 ron/km negociabil
Salon Bucuresti Manichiura Coafor
Salon Bucuresti Manichiura Coafor
Pentru noi fiecare client contează, motiv pentru care respectul nostru este deplin. Prin serviciile oferite dorim să răspundem cu succes chiar si la cele mai exigente gusturi în materie de beauty. Rezultatul muncii noastre se traduce doar prin satisfactia clientilor. Prin respect întelegem să oferim tot ceea ce avem mai bun, într-o manieră profesională. Am învătat să comunicăm eficient cu fiecare client, astfel încât împreună să reusim rezultatul dorit. Pentru noi bună comunicare cu cei care ne trec pragul salonului, este o formă de respect. Ne propunem ca prin serviciile oferite, fiecare client să devină fidel salonului nostru. Telefon: 0729.143.869
1 RON
Fara poza
Ofer lectii si consiliere psihologica
Psiholog - psihologie clinica si profesor gr. did. I - romana, franceza, precum si engleza, pian, teorie si solfegiu incepatori, varsta 59 ani, cu seriozitate, multa rabdare, competenta, explicatii clare, pe intelesul tuturor, supraveghem, insotim, oferim lectii si sfaturi intelepte tuturor copiilor cu varste cuprinse intre 5-14 ani, pregatim si in vederea admiterii in clasa I si a V-a la liceele de muzica. Venim la domiciliul elevilor diin Bucuresti si zonele limitrofe. Cei care doresc sa se pregateasca la muzica, trebuie sa aiba pian sau macar orga. Sedinta poate fi de 2-3-4 ore pentru lectii, sau supraveghere 6-8 ore / zi, iar pretul este in functie de numarul de ore si de distanta deplasarii. Consultatii psihologice, comunicare. Evaluarea psiho-comportamentala are rolul de a stabili decalajul dintre varsta cronologica si varsta mentala, pe toate ariile de dezvoltare, de a conduce la schitarea unui program individualizat care include recomandarile de lucru pentru acasa, de a oferi punctul de plecare pentru interventia comportamentala, de a ghida parintii în comunicarea eficienta cu copilul, de a ajuta parintii sa organizeze timpul si spatiul fizic, de a identifica comportamentele neadecvate. SAU CA INTERN INTR-O ALTA REGIUNE ( ORAS, COMUNA, SAT ), PENTRU CEI CARE AU NEVOIE DE PREGATIRE TEMEINICA IN VEDEREA EXAMENELOR, EVALUARILOR NATIONALE ) Rugam maxima seriozitate. telefon 0799 472 426
35 RON / ora
Fara poza
Meditatii franceza
Meditatii la franceza pentru incepatori
30 RON / ora
Acoperis de tigla sau tabla
Acoperis de tigla sau tabla
Executam montaj profesional tabla tip lindab, tabla cutata, zincata, tigla ceramica, tigla beton. Reparam si reconditionam acoperisuri. Montam sisteme pluviale, parazapezi, aticuri, Geamuri de mansarda . La cererea clientului procuram si materialele necesare efectuarii lucrarii . Oferim garantie atat pe pe materiale cat si pe manopera. Preturi de distribuitor . Telefon: 0747531942, 0730804507, 0766488714 .
40 RON / mp
Fara poza
Meditatii clasa 0 si clasele I-IV
Ofer meditatii matematica si limba romana pentru clasa pregatitoare si clasele I-IV, cu rezultate de nota 10 (dispun de tabla magnetica cu marker, fac pregatire pentru concursuri scolare si la cerere jocuri interactive care dezvolta memoria si inteligenta).Cu experienta de 12 ani in domeniu, matematica va deveni o placere pentru copil.
35 RON / ora
Servicii funerare grivitei
Servicii funerare grivitei
Servicii Funerare Bucuresti si Ilfov 0761.90.30.90 Pompe Funebre Servicii Funerare Complete Bucuresti Sector 1,2,3,4,5,6 si Ilfov 0761.90.30.90 NON STOP. Va oferim o gama completa de Servicii Funerare in Bucuresti si Judetul Ilfov cu program NON-STOP
LOCK-O Reparatii usi, instalatii sanitar
LOCK-O Reparatii usi, instalatii sanitar
Echipa Meseriasii LOCK-O vine în ajutorul dumneavoastră cu servicii menite să vă scutească de problemele ce pot să apară în orice locuintă sau punct de lucru, oferind solutii pentru cele mai neplăcute situatii. Gama de servicii LOCK-O include Deblocări Auto, Deblocări / Reparatii / Reglaj usi, lucrări si montaj instalatii sanitare (lavoar, chiuvetă, robinet, baterie, WC, mobilier, etc.), diverse reparatii sau lucrări de întretinere. Telefon: 0773907134 .
30 RON
Case si Mansarde
Case si Mansarde
Bine ati venit pe Case Mansarde! Va invitam sa il explorati si speram ca veti gasi aici numeroase informatii utile. Va punem la dispozitie si in sistem de rate propriu,fara dobinda,cu un avans minim de 35% o gama completa de servicii de Constructie,Renovare,Instalatii; Electrice,Eoliene,Solare,Sanitare si Termice,Confectii metalice,Termoizolatii cu polistiren,Hidroizolatii,Intretinere si imbunatatire a caselor. Puteti gasi online informatii detaliate despre serviciile noastre sau puteti contacta serviciul nostru de relatii cu clientii, pentru asistenta. Tlefon/Fax. +40241680819 , Bucuresti +40746471087 Constanta - +40729676777- +40787636074
330 EUR / mp
Fara poza
Evaluare risc securitate fizica
Pentru a putea implementa masurile minime de securitate, conform HG 301/2012, orice institutie, trebuie sa faca analiza de risc la securitatea fizica. Aceasta stabileste prin expertul autorizat, care sunt riscurile la care va expuneti si ce masuri se potrivesc fiecarei locatii in parte. Planul de paza sau proiectul sistemului de alarma se aproba de POLITIE numai dupa efectuarea analizei de risc si trebuiesc intocmite in concordanta cu masurile stabilite de expertul evaluator de risc. Executam servicii de consultanta, proiectare, instalare, mentenanta si comercializare pentru sistemele profesionale de securitate: -sisteme alarmare anti efractie si anti incendiu -sisteme de supraveghere video -control acces (bariere auto, motoare si automatizari porti si usi de garaj, video-interfoane). Implementam masurile minime stabilite conform analizei de risc la preturi speciale, pentru cei ce aleg sa faca evaluarea de risc, cu noi. Ne deplasam oriunde solicitati o expertiza profesionista. AMPRO SYSTEM – Siguranta si confort! Contactati-ne: S.C. Ampro System S.R.L., Bacau, str. Spiru Haret nr. 8, corp K; Telefon 0234/516.062; mail: office@amprosystem.ro, Evaluator de risc autorizat inscris in RNERSF – Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizica, la pozitia 410.
100 EUR
Achizitii deseuri, plastic, feroase
Achizitii deseuri, plastic, feroase
Achizitii deseuri plastic, sticla pet, acumulatori, rezistente arse, zgura staniu, zgura cositor, aluminiu, cupru, plumb, deseuri din procesul de productie, nichel, zinc, zamac, timplarie pvc, fier vechi, tabla, zgura turnatorii, etc. Prioritate pentru: (TM,AR,HD,CS) .
1 RON
Pagina 3 din 12   Anterioara 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Urmatoare