Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Filmari & Foto evenimente (Macara video)
Filmari & Foto evenimente (Macara video)
Starvideo va ofera servicii Video & Foto profesionale pentru Nunta, Botez & diferite evenimente! Pentru oferta de pret & portofoliu va rugam se ne contactati telefonic: 0765.755.296 .
1.500 RON
Studii geotehnice - 400 Ron
Studii geotehnice - 400 Ron
Reprezinta documentatia geotehnica de baza necesara proiectarii oricarei constructii, fiind parte componenta a documentatiei tehnice necesara autorizarii executarii lucrarilor de construire, conform Legii nr. 50/29.07.1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructie. Scopul investigarii geotehnice il constituie furnizarea informatiilor necesare unei proiectari corespunzatoare si economice a lucrarilor de constructii.
400 RON
Fara poza
Oferta!! Reparatii GSM telefoane
Schimbam/Inlocuim/Montam/Reconditionam Sticla/Geam protectie ,Rama Samsung Galaxy S3/S4/S5; Note1/Note2/Note3: -Sticla Galaxy S3 =100 -Sticla Galaxy S3 mini=100 -Sticla Galaxy S4=100lei -Sticla Galaxy S4 mini=100lei -Sticla Galaxy S4 + Rama=160lei -Sticla Galaxy S5 =180lei -Sticla Note 1 =130lei -Sticla Note 2 =150lei -Sticla Note 3 =200lei Schimbarea sticlei/geam de protectie se face profesional prin lipirea cu gel Loca Glue a sticlei pe toata suprafata display-ului, procedeu ca in fabrica; Sticla sparta se separa prin incalzire si dezlipire , apoi se curata display-ul pentru a se atasa sticla noua; Service gsm SIR Militari stand P95 tel 0723699990
100 RON / buc
Instalari aparate aer conditionat
Instalari aparate aer conditionat
Instalam orice tip de aparat de aer conditionat. Oferim servicii de mentenanta si service, totul doar la un telefon distanta. Asiguram incarcare cu freon, demontare si remontare aparate aer conditionat
Montaj mobilier
Montaj mobilier
Oferim servicii de inalta calitate pentru montaj de mobilier (living, dormitoare, bucatarii) , indiferent de producator, la preturi adaptate in functie de complexitatea montajelor si bugetul clientilor. Acest serviciu se efectueaza cu profesionisti cu o inalta calificare si la o calitate ireprosabila.
Transport mobilier si bagaje
Transport mobilier si bagaje
Transport mobila la cele mai mici preturi de pe piata incepand cu 120 lei fara manipulare. Daca aveti nevoie de personal calificat pentru a va manipula mobila, bagajele , va putem ajuta, cu preturi care incep de la 50 lei /h de persoana .Avem in fiecare echipa de mutare 1 meserias dotat cu sculele necesare pentru demontarea- remontarea mobilierului la cererea expresa a clientului. . Tot ce va ramane de facut este sa dati un telefon...De restul ne ocupam noi!
Transport masini Anglia Romania
Transport masini Anglia Romania
Sc Serboro SRL firma de transport international, efectueaza saptamanal transport autoturisme, vanuri, rulote, motociclete, scutere pe ruta UK-Romania si Romania-Belgia-UK pe trailere de 8/ 9 auto. Oferim asigurare pe toata durata calatoriei, CMR semnat si stampilat, contract de prestari servicii. Preturi avantajoase si seriozitate. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon • RO: 0751 359 531 / • UK: 0750 126 1816
Portrete si caricaturi
Portrete si caricaturi
Realizez la comanda caricaturi amuzante dar si portrete clasice, in orice format, cu diverse accesorii, mesaje si dedicatii, color sau alb-negru. Nu ezita si profita de aceasta ocazie!Garantat! Calitate artistica deosebita la pret minim!Vizitati siteul pentru mai multe detalii.
100 RON / buc
Magazie Lemn
Magazie Lemn
Construiesc magazii lemn sau Bca de orice dimensiune ,pentru mai multe detalii vorbim la telefon sau msj aici.Preturile sunt discutabile
700 RON / buc
Cadastru si intabulare, trasari, dezmemb
Cadastru si intabulare, trasari, dezmemb
Echipa profesionista de ingineri, va sta la dispozitie oferindu-va servicii profesionale de Cadastru si Intabulare realizate rapid, eficient si la preturi avantajoase. Onorarii incepand de la: Apartamente (300 Ron), Terenuri, cu sau fara constructii (700 Ron) Actualizari, Apartamentari, Alipiri si Dezmembrari, Studii Topografice, Avize tehnice pentru numar postal. Masuratorile se efectueaza cu GPS de inalta precizie, utilizand tehnologia NTRIP (Networked Transport of RTCM via Internet Protocol) al serviciul ROMPOS-RTK si cu statii totale de ultima generatie. Onorariile sunt calculate pentru fiecare proiect in parte, in functie de complexitatea si specificul lucrarii.
50 RON / buc
Contabilitate PFA
Contabilitate PFA
Oferim servicii complete de contabilitate pentru PFA incepand cu preturi de la 100 lei. Pentru informatii sunati acum la numarul afisat sau scrieti-ne la adresa de e-mail si un specialist Total Contabilitate va va contacta in cel mai scurt timp posibil.
100 RON / luna
Contabilitate SRL
Contabilitate SRL
Total Contabilitate ofera servicii complete externalizate de contabilitate, resurse umane si consultanta pentru companiile din Bucuresti si judetul Ilfov. Pentru informatii sunati acum la numarul afisat sau scrieti-ne la adresa de e-mail si un specialist Total Contabilitate va va contacta in cel mai scurt timp posibil.
100 RON / luna
Administrare de personal
Administrare de personal
Total Contabilitate va ofera servicii de administrare personal pentru companiile aflate in zona Bucuresti - Ilfov. Daca ai peste 10 angajati cere o oferta personalizata. Pentru oferte si informatii sunati acum la numarul afisat sau scrieti-ne la adresa de e-mail si un specialist Total Contabilitate va va contacta in cel mai scurt timp posibil.
35 RON
Dj Nunta / Dj botez / Dj evenimente
Dj Nunta / Dj botez / Dj evenimente
Starsound va ofera sonorizari si efecte de lumini profesionale alaturi de Dj cu experienta pentru nunta, botez & diverse evenimente! Pentru oferta de pret & portofoliu va rugam sa ne vizitati, sau ne puteti contacta telefonic: 0765.755.296.
1 RON
Gresie exterior portelanata din Italia -
Gresie exterior portelanata din Italia -
Gresie exterior interior portelanata la cele mai mici preturi comercializata de Angel Company srl din Timisoara. Suntem importator direct de gresie din Italia. Punem la dispozitie materiale pentru montaj, solutii tehnice pentru firmele de constructii, adezivi, cofraje DOKA si altele. Furnizam tigla ceramica, gresie tip parchet, antiderapanta, gresie imitatie de lemn si multe alte varietati... Vizitati-ne site-ul si veti vedea toate produsele noastre.
100 RON / mp
Fara poza
CDI Transport - Inchirieri autovehicule
Principala activitate a companiei CDI Transport se concentrează asupra asigurării serviciilor de transport persoane în interiorul țării. Cu o experiență de peste 10 ani de activitate, ne-am remarcat prin avantajul competitiv ilustrat de calitatea serviciilor oferite. Siguranța, confortul și ofertele unice personalizate pe care le deținem reprezintă elementele cheie ale evoluției companiei și intrării sale în grațiile publicului. Obiectivul nostru este de a deveni lider în domeniul transportului din România și, astfel, ne aflăm într-o continuă evoluție și orientare către fidelizarea clienților. În acest sens, principiile după care ne ghidăm și ofertele avantajoase pe care le deținem sunt principalele atribute ce ne recomandă pentru a ne ridica la nivelul așteptărilor dumneavoastră. Vă punem la dispoziție: - Microbuze, autobuze și autocare, utilate modern, de diferite tipuri și capacități. Parcul auto depășește 400 de autovehicule în perfectă stare de funcționare. - Închirierea mașinilor noastre pentru curse ocazionale sau curse speciale regulate pentru angajați. Totodată, asigurăm servicii de transfer la aeroport, transport pentru evenimente private, călătorii de tip business și teambuilding, dar și excursii pentru grupuri și familii. - Dispunem de autogări proprii și închiriate, șoferi cu experiență, service auto propriu autorizat Mercedes, echipe de intervenție mobilă, dispecerat auto și coordonatori de transport cu profesionalism. Vă asigurăm motorină, RCA, rovignetă, asigurarea călătorilor și a bagajelor, licență de transport. Ca dovadă a nivelului calitativ superior al serviciilor, societatea este certificată ISO și funcționează în continuare pe acest sistem.
Cabinet Stomatologic Cluj – B-Line
Cabinet Stomatologic Cluj – B-Line
Cabinet stomatologic ce ofera solutii complete de stomatologie generală, cosmetica dentara si ortodontie utilizand cea mai recenta tehnologie si materiale de ultima generatie. Ne recomanda experienta de peste 14 ani în ortodonţie, calitatea materialelor şi aparatelor folosite, informarea corectă şi completă a clientilor nostri, si faptul ca ne străduim ca fiecare experienţă a ta la B-line să fie una lipsită de stres, într-un mediu relaxant, comfortabil şi sigur.
Fara poza
Instalatii sanitare, termice, electrice
echipa serioasa executam lucrari de instalatii sanitare , termice, electrice constructii , amenajari interioare si exterioare. calitatea lucrarii garantata
100 RON
Fara poza
Consultanta obtinere formular a1
Oferim servicii de obtinere a formularului Portabil A1,pentru societatile care detaseaza personal in tarile din U.E.
200 EUR
Evaluare Imobile si Bunuri Mobile
Evaluare Imobile si Bunuri Mobile
Echipa de evaluatori autorizati ANEVAR, intocmim rapoarte de evaluare pentru imobile (apartamente , case , vile , spatii comerciale , etc.) si bunuri mobile (autoturisme , autoutilitare , utilaje , etc.) in vederea vanzarii sau cumpararii , stabilirii cotei de impozitare , inregistrare in contabilitate si raportari financiare , partaj voluntar , dosare de emigrare , etc. Raportul de evaluare este realizat conform legislatiei in vigoare si a standardelor ANEVAR.
400 RON
Pagina 5 din 12   Anterioara 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Urmatoare