Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Case si Mansarde
Case si Mansarde
Bine ati venit pe Case Mansarde! Va invitam sa il explorati si speram ca veti gasi aici numeroase informatii utile. Va punem la dispozitie si in sistem de rate propriu,fara dobinda,cu un avans minim de 35% o gama completa de servicii de Constructie,Renovare,Instalatii; Electrice,Eoliene,Solare,Sanitare si Termice,Confectii metalice,Termoizolatii cu polistiren,Hidroizolatii,Intretinere si imbunatatire a caselor. Puteti gasi online informatii detaliate despre serviciile noastre sau puteti contacta serviciul nostru de relatii cu clientii, pentru asistenta. Tlefon/Fax. +40241680819 , Bucuresti +40746471087 Constanta - +40729676777- +40787636074
330 EUR / mp
Detectare, semnalizare si avertizare inc
Detectare, semnalizare si avertizare inc
Comercializare,montaj si mentenanta instalatie de detectare, semnalizare si avertizare incendiu.
Instalatii electrice pentru cladiri
Instalatii electrice pentru cladiri
Executam instalatii electrice pentru cladiri civile si industriale la cel mai bun pret. Acordam garantie lucrarilor executate.
Fara poza
Psihoterapie gratis
Psihoterapeut in supervizare ofer servicii de consiliere psihologica si psihoterapie gratis ! Psihoterapia poate fi benefica in situatii, precum: 1. tulburari de anxietate, depresie, obsesii, atacuri de panica, fobii, tulburari sexuale sau de comportament, tulburari ale apetitului sau ale somnului, diferite traume etc.; 2. dificultati in relatiile cu noi insine, dar si cu ceilalti (cu membrii familiei, cu prietenii, colegii de la serviciu, cu partenerul/a de viata); 3. in situatii in care, desi multumiti de realizarile profesionale si personale, simtim ca ceva lipseste din viata noastra – poate fi vorba despre o lipsa de sens/directie pe care nu o putem satisface apeland la resurse materiale; 4. autocunoastere si dezvoltare personala. Program de lucru: Sambata 8 - 18 Duminica 8 – 18 Adresa Otopeni, Strada Grivita, nr. 32, jud. Ilfov Pt programari sunati zilnic intre orele 8 – 16 la TEL. 732106377
Traducator Autorizat Limba Italiana
Traducator Autorizat Limba Italiana
Traducator autorizat efectuez traduceri din/in limba italiana in domeniile: juridic, comercial, bancar, economic, financiar-contabil, administrativ, tehnic si nu numai. Experienta, seriozitate, livrare la termen. Tarif: 10 Ron/pagina + reducere 5% pentru comenzile trimise din site. Anunt valabil in toata Romania.
10 RON / buc
Sondaje online
Sondaje online
Colaborare sondaje online pe diferite teme. Inscrierea este gratuita si voluntara. Nu se percepe taxa de participare si nu se plateste abonament. Din contra,vei fi recompensat pentru opinia exprimata si pentru completarea sondajelor desfasurate pe site-urile pe care te-ai inscris. Ca membru inscris pe un site de sondaje online platite , vei participa la un numar variabil de sondaje platite.
Transport Marfa & Mutari
Transport Marfa & Mutari
Transport marfa cu autoutilitara de 3,5to. Asiguram servicii de mutari/relocari birouri, transport mobila si bagaje, electrocasnice, utilaje si diferite alte bunuri cu caracter fragil, mutari internationale, la cerere cu manipulanti cu experienta, in conditii optime de maxima seriozitate! Servicii de transport rutier intern si international. Preturi reale . Telefon contact 0752595788.
1 RON
Reconditionare pardoseli
Reconditionare pardoseli
Compania PARDEX specializata in slefuirea, reconditionarea pardoselilor industriale din beton si a pardoselilor din marmura, granit, mozaic; ofera solutii tehnice personalizate cu tehnologie performanta . Telefon: 0722777777 .
1 RON
Fara poza
Montat si calcat perdele
Societate comerciala cauta in regim de colaborare, persoana cu autovehicul proprietate personala, pentru serviciul de calcat si montat perdele.
1 RON
Constructii case lemn
Constructii case lemn
Constructii case si vile pe structura de lemn la cheie si la alb, inclusive proiectare, construim in toata tara. Casele pe structura de lemn pot fi construite in orice anotimp. Casa pe structurta de lemn la cheie, parter 77 mp, 23100 euro. Casa pe structura de lemn la cheie, parter 91 mp, 27300 euro. Casa pe structura de lemn la cheie, parter + mansarda 116 mp, 34800 euro. Casa pe structura de lemn la cheie, parter+etaj 123mp, 36900 euro. Casa pe structura de lemn la cheie, parter +mansarda 157 mp, 47100 euro. Dvs. trebuie sa aveti doar terenul, noi ne ocupam de constructie.
300 EUR / mp
Infiintari firme
Infiintari firme
Infiintare firma, PFA, modificari, orice servicii la Registrul Comertului, servicii complete de contabilitate la preturi mici, fara concurenta.
Detctivi particulari, sector 1
Detctivi particulari, sector 1
Agentia Sistem Invest Consulting efectueaza investigatii in legatura cu persoanele, bunurile, faptele, datele si imprejurarile care fac obiectul activitatii detectivilor particulari, folosindu-se de metode si tehnici adecvate specificului profesiei, cu respectare stricta a drepturilor si libertatilor cetatenilor, precum si a dispozitiilor legale.
15 EUR
DJ Sonorizare Evenimente Nunta Botez Pet
DJ Sonorizare Evenimente Nunta Botez Pet
Cunoscator, pasionat cu experienta, asigur reusita petrecerii, in functie de varsta si preferintele Dvs. Dotat cu echipamente profesionale, aduc sunet si culoare evenimentului . Preturile incep de la 600 lei in functie de eveniment si le vom stabilii de comun acord. ” PRETURILE MARI NU GARANTEAZA TOTDEAUNA CALITATEA ” Muzical al Dumneavoastra… DJ Sorin O722533503 (facebook: DJ Sorin Campina) P.S. Oferta este valabila pentru tot judetul Prahova si imprejurimi.
1 RON / zi
Fara poza
Execut lucrarii de interior
Particular execut lucrarii de interior zugraveli, rigips,gresie,faianta etc.
10 RON / mp
Mobilier personalizat
Mobilier personalizat
Tu vii cu ideea, noi venim cu solutia! Vino si creeaza-ti alaturi de specialistii nostri mobilierul dorit, iar noi iti oferim GRATUIT proiectarea 3D, transportul si montajul. Topo Expert PAI - PROfesionalism – PROiectivitate – PROmptitudine
1 RON / buc
Servicii Funerare Complete Strehaia
Servicii Funerare Complete Strehaia
Infiniti Strehaia, va sta la dispozitie cu servicii funerare NON-STOP de cea mai buna calitate. Servicii Funerare Infiniti Strehaia va ofera: - Consultanta de specialitate; Servicii Funerare Strehaia; - Constatare deces; - Imbalsamarea; - Cosmetizarea; - Declarare deces; - Acte necesare inhumarii / incinerarii; - Livrare sicriu si cruce; - Transport si manipulare sicriu; - Depunere la capela; - Capac frigorific; - Coroane, jerbe funerale din flori naturale sau artificiale; - Catering pentru mese de pomenire (meniuri de post sau de dulce); - Intocmire dosar ajutor inmormantare; - Transport funerar intern si international (repatrieri); - Monumente funerare din mozaic, marmura si granit; - Poze de ceramica pentru cruci si felinare. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta telefonic: 0765 885 500 / 0765 760 131 .
1 RON
Topografie
Topografie
Executam lucrari de Topografie, Cadastru – Intabulare, Dezmembrari – Comasari, Trasari constructii, Determinari GPS, Expertize Tehnice Extrajudiciare. Inginerii nostri sunt autorizati de catre A.N.C.P.I.. Topo Expert PAI - PROfesionalism – PROiectivitate – PROmptitudine
1 RON / mp
Arhitectura
Arhitectura
Vino si proiecteaza-ti cu ajutorul specialistilor nostri casa visurilor tale! Arhitectii nostri sunt autorizati de catre O.A.R. Topo Expert PAI - PROfesionalism – PROiectivitate – PROmptitudine
1 RON / mp
Sala Fitness Piata Alba Iulia Zona Diham
Sala Fitness Piata Alba Iulia Zona Diham
Matrix Gym Diham / Titan, sala de fitness, situata pe Bulevardul Basarabia, Nr. 124 - 126, la intersectia cu Bd. Chisinau si Bd. Grigorescu, ofera servicii profesionale de fitness, cardio si bodybuilding locuitorilor din zona Vitan, Dristor, Baba Novac, Calea Calarasi, Mihai Bravu, Piata Muncii, Sos Iancului, Bld Basarabia, Campia Libertatii, Stadionul Lia Manoliu / Arena Nationala, Colegiul Dimitrie Leonida, Diham, Bd Chisinau, Bd Grigorescu, Bd Lucretiu Patrascanu, Titan, Salajan, Balta Alba, Matei Ambrozie, Ozana, Liviu Rebreanu, Pantelimon, Morarilor, Vergului, Costin Georgian, Fundeni. ABONAMENTE FITNESS ADULTI: 1 SEDINTA 35 LEI 5 SEDINTE / LUNA 60 LEI 12 SEDINTE / LUNA 105 LEI ABONAMENT ZILNIC / LUNA 120 LEI PANA LA ORA 17:00 : 12 SEDINTE / LUNA 80 LEI ABONAMENT ZILINIC / LUNA 95 LEI REDUCERI ABONAMENTE ELEVI / STUDENTI / PENSIONARI : 12 SEDINTE / LUNA 95 LEI ABONAMENT ZILNIC / LUNA 110 LEI PANA LA ORA 17:00 : 12 SEDINTE / LUNA 65 LEI ABONAMENT ZILNIC / LUNA 80 LEI PROGRAM: Luni – Vineri: 07:00 – 23:00 Sambata: 08:00 – 20:00 Duminica: 08:00 – 18:00
95 RON / luna
Meditatii matematica, sect 4, Bucuresti
Meditatii matematica, sect 4, Bucuresti
Profesor cu experienta in invatamant, meditez la matematica orice nivel, inclusiv evaluare nationala, bacalaureat si admitere la facultate. Bucuresti, sector 4, cartier Berceni, zona Brancoveanu-Obregia (langa Carrefour Grand Arena)
35 RON / ora
Pagina 8 din 12   Anterioara 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Urmatoare