Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Fara poza
Infiitam firme
Infintam firme,PFA,II,IF, ne ocupam cu toate modificarile ce tin Registrul Comertului plus servicii complete de contabilitate la preturi mici.
Contabilitate PFA
Contabilitate PFA
Oferim servicii complete de contabilitate pentru PFA incepand cu preturi de la 100 lei. Pentru informatii sunati acum la numarul afisat sau scrieti-ne la adresa de e-mail si un specialist Total Contabilitate va va contacta in cel mai scurt timp posibil.
100 RON / luna
Contabilitate SRL
Contabilitate SRL
Total Contabilitate ofera servicii complete externalizate de contabilitate, resurse umane si consultanta pentru companiile din Bucuresti si judetul Ilfov. Pentru informatii sunati acum la numarul afisat sau scrieti-ne la adresa de e-mail si un specialist Total Contabilitate va va contacta in cel mai scurt timp posibil.
100 RON / luna
Contabil
Contabil
Contabil cu experienta de 5 ani de zile , tin evidenta firmelor mici , de la inregistrare documente pana la depunere declaratii . Documentele se lucreaza la biroul meu, predarea acestora se face luna urmatoare insotite de declaratiile depuse . Intocmire dosare de personal si depunere revisal. Preturi mici
100 RON / luna
Fara poza
Economist
Economista, ofer servicii contabile complete de contabilitate si salarizare. Preturi de la 100lei/luna. Tel:0736.89.24.68 
100 RON / buc
Fara poza
Contabilitate
Ofer servicii de contabilitate complete la un pret accesibil
200 RON / luna