Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Recomand curatenie bec
Recomand curatenie bec
Serviciile de curatenie prestate de echipa noastra sunt servicii bazate pe o experienta de peste cinci ani. Va stam la dispozitie cu o gama larga de servicii facem curatenie bec in Apartamente,Garsoniere,Case,Vile,Spati,Birouri,Curti etc... De ce noi ? Avem personal calificat in domeniu,dispunem de materiale foarte bune, detinem utilaje performante lucram pe preturi minime inchiem contracte prestari servici si eliberam facturi fiscale progrml de lucru 24/24. L / Duminica. Date de contact Mihai Rodica. Tel.0771.304.061
150 RON / zi
Slefuire lustruire marmura
Slefuire lustruire marmura
Firma specializata in reconditionarea pardoselilor din piatra naturală oferim servicii de restaurare pardoseli,slefuire pentru indreptare si redarea luciului inițial a pietrei .Detinem tehnologie diamantata si personal calificat .pentru suprafete considerabile putem efectua Demonstrații de calitate.
13 EUR / mp
Fara poza
Firma de curatenie
WIRKLICHE LOSUNGEN oferă o gamă largă de servicii la cele mai mici preţuri de pe piaţă. Pe lângă serviciile de curăţenie de calitate ireproşabilă vă oferim un pachet complet şi competitiv, adaptându-ne totodată cerinţelor clientului. Oferta noastră de servicii de curăţenie este orientată atât către asociaţiile de proprietari însă nu neglijăm nici segmentul rezidențial – case, vile, apartamente cât nici pe cel comercial - birouri, hale, spații comerciale sau showroom-uri.
Fara poza
Curatenie birouri Bucuresti
Firma de curatenie Bucuresti specializata in curatenie sedii de birouri cu cele mai mici preturi de pe piata serviciilor de curatenie,cu aparatura profesionala si solutii profesionale,dispunem de oferte si reduceri astfel incat la cel mai mic pret locul de munca se va transforma intr-un mediu curat si sanatos.
1 RON / mp
Curatat saltele si perne
Curatat saltele si perne
Curatam in profunzime saltelele,dezinfectand si distrugand acarieni depusi in aceasta iar pernele vor fi curatate la domiciliu la preturi cat mai avantajoase.
1 RON / mp
Curatat fotolii si scaune la locatie
Curatat fotolii si scaune la locatie
Curatam scaunele de birou si restul scaunelor si fotolii din orice material la locatie pentru preturile cele mai avantajoase de pe piata!
1 RON / mp
Curatat mocheta si covoare
Curatat mocheta si covoare
Curatam mocheta patata si lipita,in orice locatie,avem oferte pentru mochete cluburi si restaurante,iar preturile pt covoare sunt pe metru patrat.
1 RON / mp