Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Cameraman-DJ.-F otograf
Cameraman-DJ.-F otograf
Echipa noastra va ofera o gama larga de servicii profesionale in domeniul foto-video la diverse aniversari: nunti, botezuri, evenimente de firma, petreceri private, activitati sportive, conferinte, prezentari firme tip corporate, clipuri video, fotobook, transpunere pe dvd, cd. Va oferim servicii profesionale pentru a memora evenimentele importante din viata dumneavoastra. Oferta noastra include prezenta uneia dintre cele mai simpatico echipe foto-video pe toata durata evenimentului fara limita de fotografii s-au filmare. livrarea materialelor pe discuri personalizate deplasarea gratuita in Buc si IF inclusiv pentru cununia civila din alta zi. Ca un bonus special echipa se poate diviza astfel incat sa acoperim simultan actiunea de la ambii protagonist ai evenimentului. 0763654671 PRETUL AFISAT ESTE VALABIL INTREGULUI PACHET DE SERVICII.
2.000 RON / zi
Fotografie de produs si publicitara
Fotografie de produs si publicitara
Servicii de fotografie de produs si publicitara Realizam fotografii publicitare destinate magazinelor online pentru orice tip de produse! Fotografii de produs profesionale
Filmari si fotografii evenimente
Filmari si fotografii evenimente
Robert Visual Studio ofera o gama completa de servicii foto & video pentru nunti, botezuri, corporate, petreceri private, sau alte evenimente deosebite. Obisnuim sa gasim imediat o solutie de multumire a ambelor parti! Pachet Standard: - 1fotograf, 1cameraman, filmare SD(standard definition) - fotografii profesionale - 3-4 dvd-uri cu filmarea, 1dvd cu fotografiile - Dvd-uri si coperti personalizate Pachet Basic; Pachet Silver; Pachet Profesional; - 1-2 fotografi,1 cameraman filmare Full HD - 2x3-4 dvd-uri cu filmarea - 2x1 dvd cu fotografii - Album foto(fotobook) dimensiuni 20x30, 21x30, 30x30 Disponibilitate tot evenimentul . Pentru mai mute detalii, ma puteti contacta la numarul de telefon: 0787 871 908 .
1.200 RON
Dj botez Bucuresti ieftin 0768788228
Dj botez Bucuresti ieftin 0768788228
DJ MC Cristian Niculici va ofera servicii de sonorizare, lumini si DJ pentru petreceri de botez in Bucuresti si Ilfov la tarife decente incepand de la 700 de lei. Din 2006, noi dam startul petrecerii tale !
700 RON