Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Cabinet Stomatologic Cluj – B-Line
Cabinet Stomatologic Cluj – B-Line
Cabinet stomatologic ce ofera solutii complete de stomatologie generală, cosmetica dentara si ortodontie utilizand cea mai recenta tehnologie si materiale de ultima generatie. Ne recomanda experienta de peste 14 ani ๎n ortodonţie, calitatea materialelor şi aparatelor folosite, informarea corectă şi completă a clientilor nostri, si faptul ca ne străduim ca fiecare experienţă a ta la B-line să fie una lipsită de stres, ๎ntr-un mediu relaxant, comfortabil şi sigur.
Case pe structura de lemn
Case pe structura de lemn
Prohaus Cluj construieste case din lemn, case pe structura din lemn, case din lemn ieftine, case din lemn la cheie, amenajari interioare.
200 EUR
Transport Marfa & Mutari
Transport Marfa & Mutari
Transport marfa cu autoutilitara de 3,5to. Asiguram servicii de mutari/relocari birouri, transport mobila si bagaje, electrocasnice, utilaje si diferite alte bunuri cu caracter fragil, mutari internationale, la cerere cu manipulanti cu experienta, in conditii optime de maxima seriozitate! Servicii de transport rutier intern si international. Preturi reale . Telefon contact 0752595788.
1 RON
Montaj tigla metalica, reparatii acoper
Montaj tigla metalica, reparatii acoper
Efectuam lucrari complete de invelitori acoperis: montaj tabla cutata, montaj tigla metalica, montaj elemente de tinichingerie: jgheaburi, burlane, etc., reparatii acoperisuri de orice fel, montaj ferestre . Efectuam si partea de dulgherie pentru acoperis. Va asteptam sa ne contactati pentru oferte si masuratori. Telefon: 0755.274.653 .
12 RON
Transport cu Logan Papuc inchis- Cluj
Transport cu Logan Papuc inchis- Cluj
Transport marfa, electrocasnice, mobilier, bagaje, diverse. Ofer seriozitate si promptitudine, pret minim, program non- stop. Tel: 0746-571.023
40 RON / buc