Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Case si Mansarde
Case si Mansarde
Bine ati venit pe Case Mansarde! Va invitam sa il explorati si speram ca veti gasi aici numeroase informatii utile. Va punem la dispozitie si in sistem de rate propriu,fara dobinda,cu un avans minim de 35% o gama completa de servicii de Constructie,Renovare,Instalatii; Electrice,Eoliene,Solare,Sanitare si Termice,Confectii metalice,Termoizolatii cu polistiren,Hidroizolatii,Intretinere si imbunatatire a caselor. Puteti gasi online informatii detaliate despre serviciile noastre sau puteti contacta serviciul nostru de relatii cu clientii, pentru asistenta. Tlefon/Fax. +40241680819 , Bucuresti +40746471087 Constanta - +40729676777- +40787636074
330 EUR / mp
Case din lemn, ferestre termopan, usi
Case din lemn, ferestre termopan, usi
Constructii case din lemn; Ferestre si usi termopan din lemn; Scari interioare/exterioare, placari cu lemn (podele si lambriuri); Pergole, foisoare, terase; Mobilier la comanda pentru casa, baruri, restaurante si pensiuni; ALTE PRODUSE. Mobilierul realizat la comanda in atelierul nostru se oglindeste in dorinta clientului si ofera calitate si trainicie. In functie de bugetul si dorinta clientului, echipa noastra vine cu sfaturi si idei pentru confectionarea unui mobilier frumos, calitativ si trainic. Telefon: 0720475160 .
1 RON
Porumbei Nunta Constanta
Porumbei Nunta Constanta
Golden Event organizator profesionist de evenimente
25 RON / buc
Case din lemn, ferestre termopan, usi
Case din lemn, ferestre termopan, usi
Constructii case din lemn; Ferestre si usi termopan din lemn; Scari interioare/exterioare, placari cu lemn (podele si lambriuri); Pergole, foisoare, terase; Mobilier la comanda pentru casa, baruri, restaurante si pensiuni; ALTE PRODUSE. Mobilierul realizat la comanda in atelierul nostru se oglindeste in dorinta clientului si ofera calitate si trainicie. In functie de bugetul si dorinta clientului, echipa noastra vine cu sfaturi si idei pentru confectionarea unui mobilier frumos, calitativ si trainic.
1 RON