Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Meditez la matematica Cl. III-VIII
Meditez la matematica Cl. III-VIII
Meditez la matematica, clasele III-VIII. Am experienta in acest domeniu. Am rabdare si utilizez metode eficiente in aprofundarea cunostintelor teoretice. Primele doua sedinte sunt gratuite. Dupa acestea, hotarim de comun acord, daca activitatea mai continua. Activitatea se poate desfasura la domiciliul elevului. Mob.0737232834
40 RON / buc
Realizez lucrari de licenta, disertatie,
Realizez lucrari de licenta, disertatie,
Realizam lucrari de licenta, disertatii, referate, cursuri pe urmatoarele domenii: drept, administratie publica, inspectia muncii, protectia muncii, resurse umane, management, relatii internationale, drepturile omului, litere, economie, cursuri pentru centrele de formare profesionala, sociologie, psihologie.
1 RON
Proiecte si licente la comanda
Proiecte si licente la comanda
Comunitatea Proiectul Tau, te ajuta sa fii primul la scoala/facultate, fara sa lipsesti de la distractii! Realizam orice tip de proiect, atat scris cat si foto-video, pentru a-ti usura munca. Daca ai o tema si nu ai timp/inspiratie, apealeaza cu incredere la noi! Realizam proiecte, licente, disertatii, teze de doctorat, atestate, recenzii de carte, prelucram fotografii, montam filmulete, facem prezentari inedite(power point, prezi etc), toate la preturi STUDENTESTI! Lucrarile sunt intocmite individual cu un continut unic, respectand cerintele voastre. Oferim de asemenea si servicii de tehnoredactare si corectarea simpla a lucrarilor deja scrise.
500 RON
Cursuri auto in sectoarele 1,5 si 6
Cursuri auto in sectoarele 1,5 si 6
Scoala de soferi AUTO SPEED DRIVE iti ofera cursuri de conducere auto categoria B la pretul de 1300 lei - totul inclus. Daca vrei sa devii un sofer bun nu ezita sa apelezi !
1.300 RON
Fara poza
Expert contabil materiale Ceccar2017
expert contabil ofer cursuri+subiecte+raspunsuri subiecte+seminarii pentru acces/aptitudini Ceccar (experti contabili si contabili autorizati) an 2017 oferta disponibila in limita stocului
100 RON / buc
Deschidere curs frigotehnist
Deschidere curs frigotehnist
Centrul de Calificare Level Up Learning, si in colaboare cu Fundatia pentru Formare Profesionala si Invatamant Preuniversitar Viitor organizeaza cursuri de calificare, specializare si perfectionare adresate adultilor. Fundatia FPIP Viitor are o experienta de peste zece ani in in formarea si pregatirea resurselor umane ce activeaza in domenii diverse de activitate profesionala. FPIP Viitor are sediul central in Brasov si centre regionale in Bucuresti, Cluj-Napoca, Covasna, Sibiu si Bistrita. Centrul regional Bucuresti este administrat de firma Level Up Learning. DESCRIERE CURS Denumire program: Frigotehnist Cod C. O. R. / N. C. : 7233.2.1 Durata: 5 luni Acreditat: Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei Modalitate plata: in rate Pret: 950 lei. COMPETENTE DOBANDITE: 1. Comunicarea interactiva la locul de munca 2. Lucrul in echipa 3. Aplicarea normelor igienico - sanitar - veterinare si de protectie a mediului 4. Aplicarea NPM si NPSI 5. Planificarea activitatii proprii 6. Asigurarea cu materiale, piese de schimb, AMC-uri si echipamente specifice 7. Diagnosticarea deficientelor de functionare a instalatiei frigorifice 8. Intocmirea documentelor specifice 9. Intretinerea curenta a instalatiei frigorifice 10. Punerea / scoaterea in / din functiune a instalatiei frigorifice 11. Remedierea defectiunilor uzuale ale instalatiei frigotehnice 12. Supravegherea instalatiei frigorifice Beneficii si oportunitati: Recunoastere profesionala a certificatului obtinut si in afara teritoriului Romaniei, conform legislatiei in vigoare (OUG 129/2000 Republicata). Certificatul eliberat va fi insotit de un supliment descriptiv in care se regasesc unitatile de competenta specifice cursului. Pentru informatii suplimentare si inscrieri : 0765 973 291
950 RON
Deschidere curs Instalator pentru sistem
Deschidere curs Instalator pentru sistem
Level Up Learning in colaboare cu Fundatia pentru Formare Profesionala si Invatamant Preuniversitar Viitor organizeaza in Bucuresti cursul de Instalator pentru sisteme fotovoltaice solare. Cod C. O. R. / N. C. : 741103 Durata: 5 luni Acreditat: Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei Pret: 750 lei Modalitate plata: in rate Conditii de acces: Calificare in domeniul electric sau electromecanic* *Calificare de nivel II - electrician sau electromecanic, de nivel III – tehnician, sau nivel IV – maistru. Cursul de specializare Instalator pentru sisteme fotovoltaice solare ofera participantilor posibilitatea de a-si dezvolta abilitatile si cunostintele cu privire la teoria de baza in domeniul solar si electric, cu privire la sisteme, componente, proiectare, instalare, punere in functiune si predarea unui sistem PV la scara mica, inclusiv depanare și intreținere. Cursul este structurat in sedinte de teorie si sedinte de practica. Prima parte descrie cunostintele necesare pentru a inţelege teoria din spatele sistemelor PV, regulamentele aferente, cerintele de siguranţa, de instalare si testare. A doua parte se refera la abilitatile practice ce trebuie dobandite in vederea instalarii si testarii, activitate desfasurta in atelier special dotat cu echipamentele necesare. Module: Modul 1 Activități cu caracter permanent derulate într-un șantier de construcții Modul 2 Sisteme fotovoltaice Modul 3 Structura suport a sistemelor fotovoltaice Modul 4 Conectarea componentelor si stemelor fotovoltaice Modul 5 Întreținerea și repararea sistemelor fotovoltaice Competente dobandite: 1. Organizarea locului de muncă 2. Aplicarea prevederilor legale referitoare la sănătatea și securitatea în muncă și în domeniul situațiilor de urgență 3. Aplicarea normelor de protecția mediului 4. Asigurarea calității lucrarilor executate 5. Întreținerea echipamentelor de lucru 6. Asigurarea materialelor pentru lucrările de construcții 7. Instalarea modulelor fotovoltaice 8. Montarea structurii suport a sistemelor fotovoltaice 9. Realizarea conexiunilor electrice între componentele sistemelor fotovoltaice 10. Asigurarea mentenanței sistemelor fotovoltaice Beneficii si oportunitati: Recunoastere profesionala a certificatului obtinut si in afara teritoriului Romaniei, conform legislatiei in vigoare (OUG 129/2000 Republicata). Certificatul eliberat va fi insotit de un supliment descriptiv in care se regasesc unitatile de competenta specifice cursului. Pentru informatii suplimentare si inscrieri : 0765 973 291.
750 RON
Lectii chitara
Lectii chitara
Profesor de muzica tanar, foarte rabdator, cu vasta experienta dau meditatii la chitara (studii teoretice si practice), atat copii cat si adulti. Se pune accent pe partea practica. Ma deplasez la domiciliul elevului in Bucuresti. Garantez seriozitate, rabdare si rezultate optime. Daca va place cu adevarat muzica, totul vine de la sine. Sunt convins ca nu veti regreta! Pentru mai multe detalii pot fi contactat.
Fara poza
Consilier pentru dezvoltare personala
Vrei sa ai un copil optimist, puternic, care are incredere in el, care sta bine cu gestionarea timpului, cu gestionarea emotiilor? Vrei sa te conectezi cu copilul tau si sa ii intelegi momentele de furie? Vrei sa intelegi ce se ascunde in spatele minciunilor si care sunt motivatiile acestora? Vrei sa afli cine esti si cum sa-ti imbunatatesti viata? “Cel mai important este nu ceea ce oferim oamenilor ci ceea ce trezim in ei!”. Consilier pentru dezvoltare personala iti ofer cheia pentru o viata mai buna!
60 RON / ora
Fara poza
Meditatii franceza
Meditatii la franceza pentru incepatori
30 RON / ora
Fara poza
Meditatii clasa 0 si clasele I-IV
Ofer meditatii matematica si limba romana pentru clasa pregatitoare si clasele I-IV, cu rezultate de nota 10 (dispun de tabla magnetica cu marker, fac pregatire pentru concursuri scolare si la cerere jocuri interactive care dezvolta memoria si inteligenta).Cu experienta de 12 ani in domeniu, matematica va deveni o placere pentru copil.
35 RON / ora
Fara poza
Ofer lectii si consiliere psihologica
Psiholog - psihologie clinica si profesor gr. did. I - romana, franceza, precum si engleza, pian, teorie si solfegiu incepatori, varsta 59 ani, cu seriozitate, multa rabdare, competenta, explicatii clare, pe intelesul tuturor, supraveghem, insotim, oferim lectii si sfaturi intelepte tuturor copiilor cu varste cuprinse intre 5-14 ani, pregatim si in vederea admiterii in clasa I si a V-a la liceele de muzica. Venim la domiciliul elevilor diin Bucuresti si zonele limitrofe. Cei care doresc sa se pregateasca la muzica, trebuie sa aiba pian sau macar orga. Sedinta poate fi de 2-3-4 ore pentru lectii, sau supraveghere 6-8 ore / zi, iar pretul este in functie de numarul de ore si de distanta deplasarii. Consultatii psihologice, comunicare. Evaluarea psiho-comportamentala are rolul de a stabili decalajul dintre varsta cronologica si varsta mentala, pe toate ariile de dezvoltare, de a conduce la schitarea unui program individualizat care include recomandarile de lucru pentru acasa, de a oferi punctul de plecare pentru interventia comportamentala, de a ghida parintii în comunicarea eficienta cu copilul, de a ajuta parintii sa organizeze timpul si spatiul fizic, de a identifica comportamentele neadecvate. SAU CA INTERN INTR-O ALTA REGIUNE ( ORAS, COMUNA, SAT ), PENTRU CEI CARE AU NEVOIE DE PREGATIRE TEMEINICA IN VEDEREA EXAMENELOR, EVALUARILOR NATIONALE ) Rugam maxima seriozitate. telefon 0799 472 426
35 RON / ora
Meditatii matematica, sect 4, Bucuresti
Meditatii matematica, sect 4, Bucuresti
Profesor cu experienta in invatamant, meditez la matematica orice nivel, inclusiv evaluare nationala, bacalaureat si admitere la facultate. Bucuresti, sector 4, cartier Berceni, zona Brancoveanu-Obregia (langa Carrefour Grand Arena)
35 RON / ora
Fara poza
Cursuri de Scriere Creativa
Vrei sa scrii dar nu stii cum sa incepi? Sau deja scrii, dar ai nevoie de opinia unui scriitor publicat? Vino la meditaţiile de scriere creativă! Fie că te interesează ficţiunea (proză, poezie, teatru, film) sau non-ficţiunea (articol, reportaj, carte), cu siguranţă vei găsi ceea ce cauţi. Meditaţiile se structurează în funcţie de interesele fiecărui participant şi se axează pe exerciţii practice, combinate cu noţiuni tehnice în domeniul de interes. Grupele au maxim 3 persoane cu interese apropiate şi şedinţele se desfăşoară într-o atmosferă destinsă, fără teama de a fi judecat. Vârsta minimă: 13 ani O sedinta dureaza 2 ore si costa 70 de lei.
70 RON