Filtreaza dupa pret

Acord de utilizare oferservicii.ro

1.Prezentare generala

 1. Acest acord de utilizare (denumit in continuare "Acord") se aplica site-ului nostru www.oferservicii.ro (denumit in continuare "Site") si contine reguli obligatorii aplicabile oricarei/oricaror persoane care utilizeaza serviciile si informatiile puse la dispozitie de catre Site.
 2. Prin "Furnizor" se intelege persoana care administreaza Site-ul, cu sediul in Iasi, Jud Iasi si adresa de e-mail: contact@oferservicii.ro.
 3. Prin "Utilizator" se intelege orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata), care acceseaza Site-ul.

2.Acceptarea Termenilor si Conditiilor

 1. Folosirea Site-ului (inclusiv vizitarea acestuia, inregistrarea, folosirea serviciilor oferite de Furnizor) implica acceptarea in totalitate si neconditionata a "Termenilor si Conditiilor".
 2. Prin accesarea Site-ului sunteti de acord sa exonerati de raspundere Furnizor-ul pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dumneavoastra, a clauzelor din prezentul Acord.
 3. Prezentul acord este supus legii romane. Partile convin ca litigiile decurgand din interpretarea si executarea prezentului acord, ce nu pot fi solutionate pe cale amiabila, sa fie supuse solutionarii instantei competente de pe raza teritoriala a Municipiului Iasi.
 4. Daca nu sunteti de acord cu continutul prezentului Acord, va rugam sa nu va inregistrati pe acest Site si sa nu utilizati serviciile si informatiile acestuia.

3.Prezentarea serviciilor

 1. Furnizor-ul pune la dispozitia Utilizatorilor servicii de mica publicitate si servicii de promovare.
 2. Site-ul este vizibil pentru toti Utilizatorii care il acceseaza, insa anumite sectiuni pot fi vizualizate numai prin autentificare, cu adresa de e-mail si parola.
 3. La optiunea dumneavoastra, puteti beneficia, contra cost, de servicii suplimentare oferite de catre Site. Serviciile oferite contra cost vor fi disponibile numai dupa confirmarea platii in contul Furnizor-ului.

4.Inregistrarea pe site

 1. Pentru a beneficia de toate serviciile puse la dispozitie de catre Site, este necesar sa va inregistrati pe Site completand datele din formularul de inregistrare.
 2. La inregistrare, Site-ul poate solicita anumite informatii, cum ar fi: adresa de e-mail, nume si prenume, date despre dumneavoastra sau despre companie (pentru persoane juridice), adresa si numar de telefon, etc.
 3. Nu sunt permise conturi multiple pentru un utilizator in scopul de a posta acelasi anunt de mai multe ori. Conturile multiple vor fi sterse sau inactivate.
 4. Prin inregistrarea pe site va abonati si la newsletter-ul site-ului. Daca nu veti mai dori sa primiti mesaje de la Site aveti posibilitatea dezabonarii.

5.Accesul la contul de utilizator

 1. Ulterior inregistrarii, accesul la cont se realizeaza prin adresa de e-mail si parola.
 2. Utilizatorii au obligatia de a pastra cu grija datele de acces ale contului. Site-ul nu va va cere niciodata parola conturilor dumneavoastra, prin urmare va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui numele de utilizator sau parola.
 3. La sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a contului, trebuie sa dati click pe butonul "Iesire din cont" si sa inchideti fereastra browser-ului in care ati lucrat.
 4. Site-ul nu va fi raspunzator pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestor prevederi.

6.Drepturile si obligatiile utilizatorului

 1. Utilizatorii sunt obligati sa furnizeze date reale, complete si actuale despre ei, asa cum sunt cerute in formularul de inregistrare.
  Site-ul isi rezerva dreptul de a verifica, datele furnizate la crearea contului, neavand nici o obligatie legala in acest sens.
 2. Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul anunturilor publicate si isi asuma raspunderea pentru continutul lor si declara ca acestea nu incalca prevederi ale legislatiei nationale sau alte norme de reglementare internationale.
 3. Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul Anunturilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a produsului/serviciului ce fac obiectul Anuntului si ca nu incalca drepturile Furnizorului si/sau ale unor terte persoane.
 4. Utilizatorul se obliga sa nu foloseasca Site-ul pentru a incarca, publica anunturi cu continut ilegal, defaimator, amenintator, abuziv, vulgar care afecteaza intimitatea altei persoane sau ofenseaza in alt mod terte persoane.
 5. Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii si este de acord ca acesta sa fie publicat de Furnizor pe oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: bannere, panouri publicitare si Internet.
 6. Utilizatorul accepta in mod expres ca, utilizand serviciile oferite prin intermediul Site-ului, sunt de acord sa primeasca informari legate de utilizarea Site-ului sau mesaje publicitare.
 7. Utilizatorul isi poate sterge contul de utilizator.
  Atentie! Stergerea contului este definitiva (nu mai poate fi recuperat) si implica si stergerea anunturilor utilizatorului!
  Daca in contul utilizatorului sunt si anunturi promovate, utilizatorul trebuie sa trimita email la adresa contact@oferservicii.ro in care sa confirme stergerea contului; fara posibilitatea de a primi inapoi taxa achitata pentru promovarea anunturilor!
 8. Utilizatorul isi poate sterge anunturile postate pe site.
  Atentie! Stergerea anunturilor este definitiva, un anunt sters nu mai poate fi recuperat!
  Pentru a sterge un anunt promovat, utilizatorul trebuie sa trimita email la adresa contact@oferservicii.ro in care sa confirme stergerea anuntului; fara posibilitatea de a primi inapoi taxa achitata pentru promovarea anuntului!

7.Drepturile si obligatiile furnizorului

 1. Serviciile oferite de catre Site sunt puse la dispozitia utilizatorilor potrivit principiului "asa cum sunt", fara nici un fel de garantii si fara nici o raspundere din partea Furnizor-ului in legatura cu acestea.
 2. Furnizorul nu isi asuma in nici un fel raspunderea pentru activitatile Utilizatorilor, continutul sau veridicitatea anunturilor publicate pe Site. Furnizorul nu garanteaza in niciun fel pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor, serviciilor descrise in anunturi.
 3. Furnizorul are dreptul de a sterge sau modifica partial un anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca "Termeni si Conditii" in orice mod sau poate aduce prejudicii Site-ului, Furnizor-ului sau altor utilizatori ai Site-ului.
 4. Furnizorul are dreptul de a sterge orice anunt sau de a bloca conturile de utilizator fara nici o notificare prealabila, in cazul in care exista suspiciunea ca prin intermediul anunturilor publicate sau a conturilor create s-au adus sau se pot aduce prejudicii Site-ului, Furnizor-ului, a altor utilizatori ai Site-ului si/sau ale unor terte persoane.
 5. Furnizorul poate suspenda sau intrerupe Site-ul in orice moment, poate schimba continutul Site-ului la orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesabilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe Site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre dumneavoastra ori catre terte persoane.
 6. Furnizorul poate trimite utilizatorilor mesaje legate de functionarea site-ului, aprobarea anunturilor, statistici, precum si mesaje promotionale.
 7. Furnizor-ul poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam ca de fiecare data cand reveniti pe acest Site sa verificati daca prezentul Acord a fost modificat.

8.Publicarea anunturilor

 1. Publicarea anunturilor pe Site este gratuita.
 2. Site-ul este destinat doar anunturilor din Iasi si zonele limitrofe.
 3. Un anunt va fi creat prin completarea unui formular, disponibil in contul Utilizatorului, care trebuie sa contina: datele reale de contact ale Utilizatorului si descrierea reala a produsului, serviciului care face obiectul anuntului.
 4. Nu pot fi publicate SPAM-uri (mai multe anunturi cu acelasi continut).
 5. Nu este permisa stergerea si republicarea anunturilor cu acelasi continut la un interval mai mic de 30 zile.
 6. Nu pot fi publicate anunturi cu date evident false.
 7. Nu pot fi publicate anunturi pentru produse sau servicii ilegale, droguri, sex platit, materiale erotice obscene.
 8. Nu pot fi publicate anunturi pentru bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana.
 9. Nu pot fi publicate anunturi pentru produse contrafacute sau replici.
 10. Nu pot fi publicate anunturi pentru servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare.
 11. Nu pot fi publicate anunturi pentru muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala.
 12. Nu pot fi publicate anunturi pentruo ferte de job tip multi-level marketing/network marketing.
 13. Nu pot fi publicate anunturi pentru arme si munitii ce necesita autorizatie corespunzatoare pentru comercializarea lor.
 14. Nu pot fi publicate anunturi in alta limba decat cea Romana sau care contin un limbaj necorespunzator.
 15. Nu pot fi publicate anunturi care contin preturi considerate neserioase de catre Furnizor.
 16. Nu pot fi publicate anunturi care contin numere de telefon cu suprataxa.
 17. Nu pot fi publicate anunturi care contin in descrierea anuntului link-uri catre alte site-uri. Link-urile sunt permise doar pentru anunturile promovate.
 18. Nu pot fi publicate anunturi care contin poze ce prezinta sigla altor site-uri.
 19. Limita de anunturi care pot fi postate in contul unui Utilizator al site-ului oferservicii.ro este 10.

9.Verificarea/Moderarea anunturilor

 1. Anunturile postate pe Site vor fi moderate de catre operatorii Furnizorului inainte de a fi publicate pe Site.
  Moderarea anunturilor are ca scop inlaturarea anunturilor incomplete, incorecte si/sau care nu respecta prevederile prezentului document.
 2. Atentie! Un anunt editat (modificat) de catre utilizator, va deveni inactiv si va fi trimis spre aprobare, pentru validarea modificarilor facute!
  Exceptie fac anunturile care beneficiaza de serviciul de promovare! Pentru a edita (modifica) un anunt promovat utilizatorul trebuie sa trimita email la adresa contact@oferservicii.ro in care sa specifice titlul anuntului si modificarile dorite!
 3. Ca urmare a constatarii nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului Acord, Furnizorul are dreptul, fie sa modifice partial anuntul (in masura in care acest lucru este posibil), pentru a evita stergerea anuntului respectiv de pe Site; fie sa refuze publicarea anuntului (stergerea sau inactivarea anuntului respectiv).
 4. In cazul refuzarii anuntului si stergerii acestuia de pe Site, Utilizatorul poate fi informat in scris prin e-mail despre motivul refuzului, acesta avand posibilitatea de a remedia problema si a reposta anuntul.
 5. In cazul in care Utilizatorul publica in mod repetat anunturi care nu respecta prevederile acestui Acord, Furnizorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul Utilizatorului la Site si stergerea contului de Utilizator.

10.Afisarea/Valabilitatea anunturilor

 1. Afisarea anunturilor pe site se face in ordinea postarii. In consecinta, anunturile noi postate vor fi afisate primele. Anunturile promovate vor avea prioritate in afisare.
 2. Anunturile raman pe Site timp de 30, 60, 180 de zile (in functie de perioada selectata), dupa care pot fi prelungite, prin repostarea anuntului.
 3. La sfarsitul perioadei de valabilitate, veti primi un email de atentionare (expirarea anuntului), avand posibilitatea repostarii anuntului pe Site.
 4. Anunturile expirate si nereactivate in termen de 30 de zile vor fi sterse definitiv de pe site.

11.Nota de informare privind protectia datelor personale

 1. Operator de date cu caracter personal
  Numar Registrul General: 0000838
  Număr infochiosk: 109790138947
  Data: 14/01/2015
 2. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Furnizorul va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectării datelor este: reclama, marketing si publicitate si pentru servicii de comunicatii electronice.
 3. La optiunea dvs., ne furnizati unele date personale ale dvs. pentru a va crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciile oferite prin intermediul Site-ului.
 4. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Furnizor si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanelor vizate, reprezentantii legali ai persoanelor vizate si partenerilor contractuali ai operatorului.
 5. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din Site si de imposibilitatea de a beneficia de serviciile oferite de catre Furnizor.
 6. Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs. pe care sa o trimiteti prin e-mail la adresa contact@oferservicii.ro.
 7. Daca unele dintre datele dvs. sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

12.Pangeri si sesizari

 1. Utilizator poate depune o plangere, sesizare care priveste sau are legatura cu serviciile oferite de Furnizor prin intermediul formularului de contact aflat pe Site sau direct la adresa de email: contact@oferservicii.ro
 2. Plangerile si sesizarile transmise Furnizorului vor include datele de identificare a Utilizatorului si descrierea cat mai detaliata a situatiei sesizate, astfel incat Furnizorul sa o poata solutiona in cel mai scurt timp posibil.
 3. De asemenea, Utilizatorii au posibilitatea sa transmita Furnizorului oricand plangeri si sesizari cu privire la activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de alti Utilizatori care privesc si au legatura cu activitatea Site-ului, completand formularul "Raporteaza acest anunt".
 4. Pentru a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Utilizatorul poate accesa link-ul: http://www.anpc.gov.ro.