Filtreaza dupa pret
Sorteaza
   Pret
crescator
Site-uri premium la preturi foarte mici
Site-uri premium la preturi foarte mici
Creez site-uri respectiv pagini web , de orice tip pentru orice fel de afacere , cu design premium realizat exacta dupa cererea clientului. Pot realiza orice fel de site, iar preturile variaza in functie de complexitatea acestuia. Preturile incep de la 100 ron [un site de prezentare] pana la 1000 ron pentru o platforma vanzare-cumparare. -Site-uri Html -Ste-uri CSS -Site-uri PHP -Modificare layout profesional Realizarea oricarui site poate dura intre 1-10 zile in functie de complexitate, paginile si design-ul acestuia. Site-ul poate fi vizionat in timp real de catre client, deci putem colabora , fara timp pierdut. Repet , pot realiza orice site-uri , site-uri de prezentare, joculete online, intrebari si raspunsuri, galerii foto/video, magazine online, sau un site perfect pentru afacerea ta, cum ar fi pizzerie, etc. Garantez un design atractiv si o multitudine de idei care pot ajuta clientii la promovarea site-urilor/paginilor . La site-uri mai pot creea forumuri sau alte module, galerii photo&video . Atentie : Orice site este full responsive (aspect receptiv), adica poate fi accesat de pe orice fel de dispozitiv , de la smartphone-uri la tablete, pc-uri, etc ! Nu ezitati sa creati un site premium perfect pentru afacerea dumneavoastra la un pret avantajos ! Realizez si modele de postere, invitatii, pliante, carti de vizita ! Ma puteti contacta in orice zi intre orele 10:00 si 00:00 Daca nu raspund , o sa revin cu un telefon ! RESPECT !
100 RON
Realizare site-uri profesionale
Realizare site-uri profesionale
Realizare site-uri profesionale. Intr-o lume cucerita de internet, afacerea ta poate fi grav afectata de lipsa unui website. Un site nepotrivit, realizat intr-o maniera mai putin profesionala, poate fi si mai grav. Iesi in evidenta cu cel mai bun website realizat special pentru afacerea ta! Prezenta pe internet e obligatorie intr-o era dominata de internet. Un website iti defineste imaginea si ofera informatii partenerilor si clientilor dumneavoastra. Mai mult, o pagina de prezentare, un website, te poate ajuta sa ajungi la noi oameni, noi clienti sau potentiali clienti. Lipsa unui site, sau, mai grav, un site prost facut sau nepotrivit poate fi fatal afacerii dumneavoastra. Duceti-va afacerea la un alt nivel de prezentare in world wide web! Programare WEB Tehnica de programare este fundamentala pentru site-ul dumneavoastra. Chiar daca nu se poate vedea, face diferenta intre un site bun si celelalte. Design Web Procesul de creatie este un punct cheie in realizarea website-ului dumneavoastra; este prima impresie lasata clientilor. Lasati o prima impresie buna! SEO O buna optimizare buna pentru site-ul dumneavoastra reduce costurile de publicitate!
Servicii Logo Design, Branding, Emblema
Servicii Logo Design, Branding, Emblema
Ofer servicii de Logo Design: - cercetarea domeniului de activitate - cercetarea competitiei - conceptualizare logo - design propriu-zis Livrabile: png logo color, png logo negru, png logo alb, fisier Ai cu toate 3 versiunile in format vectorial. La cererea clientului pot fi trimise si alte formate - jpg, pdf, tif. Pachet Basic: - 1 concept general cu 2 variatii de design - timp de livrare: 2 zile - pret: 500 lei - Plata se face jumatate inainte de a ma apuca de lucru si jumatate cand predau produsul final. Pachet Economic: - 1 concept general cu 4 variatii de design - timp de livrare: 2 zile - pret: 630 lei - Plata se face jumatate inainte de a ma apuca de lucru si jumatate cand predau produsul final. Pachet Intermediar: - 2 concepte generale complet diferite cu cate 2 variatii de design pentru fiecare concept - timp de livrare: 3 zile - pret: 930 lei - Plata se face jumatate inainte de a ma apuca de lucru si jumatate cand predau produsul final. Pachet Profesional: - 3 concepte generale complet diferite cu cate 2 variatii de design pentru fiecare concept - timp de livrare: 4 zile - pret: 1230 lei - Plata se face jumatate inainte de a ma apuca de lucru si jumatate cand predau produsul final. Initial va voi trimite un jpg cu toate designurile comandate, iar dumneavoastra il alegeti pe cel preferat pentru a va face conversie neagra si conversie alba. Daca aveti vreun obiect / element / simbol care vreti sa apara neaparat in logo, va rog sa specificati de la inceput. Primesc sugestii de modificari din partea clientului, insa in limita in care permite fiecare design.
500 RON
Copywriter, Reclame, Articole, Content
Copywriter, Reclame, Articole, Content
Lucrez si in engleza si in romana. Colaborez de la distanta, cu companii si persoane fizice din orice oras. 1) Servicii ADVERTISING COPYWRITING: - research - redactare headlinuri, sloganuri, body copy, video scrip, radio script - directie vizuala pentru Graphic Designer acolo unde este cazul Pret 1 material publicitar: 200 lei Pret campanie publicitara (3 materiale): 630 lei 2) CONTENT WRITING - redactez descrieri de produs, articole pe teme date de client, content pentru site. Pret: 10 lei per 100 cuvinte
200 RON / buc
Fara poza
Compun texte pentru promovare/vanza re
Valabil in toata tara. Ofer servicii de consultanta in marketing si pot compune texte de calitate in romana si engleza care sa ajute la vanzarea unor produse sau servicii. Pretul se negociaza in functie de caracterul si complexitatea textului. Relatii la 0748/397295.
CarpatoDesign - firma de web design
CarpatoDesign - firma de web design
CarpatoDesign este o agentie de dezvoltare si design web care se bazeaza pe calitate, inovatie & viteza. Folosim cele mai avansate si inovative tehnologii pentru a ne face clientii multumiti. Ne mandrim cu o mare etica a muncii in domeniu, integritate si rezultate finale care au multumit toti clientii nostrii. De-a lungul anilor, CarpatoDesign a reusit sa creeze modele uimitoare de website-uri, povesti de succes si strategii de marketing foarte eficiente.
100 USD